Magyar foci

A Fradi és Jova is megszólalt a nőverés ügyében

  • ivan

Kivizsgálják a kapus ügyét, valószínűleg többet már nem fog a Fradiban védeni.

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján az alábbi tájékoztatást adta Jova Levente ügyében.
"A játékossal szemben fegyelmi vétség munkajogi kivizsgálása van folyamatban, a pontos tényállás megállapítása folyamatban van, az ügy tisztázásáig a klub nem kíván további nyilatkozatot tenni. A múlt héten megindított fegyelmi eljárás befejezéséig a klub felmentette a játékost a munkavégzés alól."

Mint ismert, kedden a Bors számolta be róla, hogy a Ferencváros második számú kapusa egy fővárosi szórakozóhely környékén összetűzésbe keveredett két hölggyel, akiket a beszámolók szerint fizikailag is bántalmazott. 

Azóta az érintettek már nyilatkoztak is a napilapnak, elmondásuk szerint Jova viselkedése a "semmiből jött". "Kijöttünk a Raktár Bárból, öten lányok és egy fiú barátunk, majd a Bazilika előtti téren jött szembe négy férfi. Jovát felismertem, odalépett egy barátnőmhöz, belefújt a hajába és alányúlt...Inkább próbáltunk továbbállni, de a focista folyamatosan és hangosan lekurvázott minket. Egyik barátnőm megelégelte, visszafordult és számon kérte. A kapus erre azonnal mellbe rúgta. Odasiettünk, hogy segítsünk neki, mire Jova folyamatosan mindenkit elkezdett rugdalni. Eltört telefon, szakadt táska meg kabát, zúzódások nélkül szinte egyikünk sem úszta meg, sőt kéztörés is történt. Rendőrségi ügyet nem akartunk, néhány barátunktól telefonon kértünk segítséget, de Jováék „bemenekültek” arra a szórakozóhelyre, ahonnan mi kijöttünk" - nyilatkozta a Borsnak az egyik megtámadott lány, aki hozzátette: egy Zoltán nevű férfi később felhívta a Fraditól, hogy "békében rendezzék az ügyet", de végül nem lett a dologból semmi. Hozzátette azt is, ők nem tettek feljelentést az eset miatt, így nem világos, hogy végül ki "nyomta fel" a focistát. 

Eközben felkerült a világhálóra egy print screen is, amelyen Jova Levente egy privát bejegyzése látható a Facebook-on. A kapus ebben azt írta, hogy a bulvárújságírók erősen kiszínezték a történetet és emiatt nem is kíván érdemben reagálni a leírtakra. 

[2295501] 2016-11-26 15:30:00 Ferencváros - Gyirmótx;