Bulvár

Diszkóban balhézott a Fradi kapusa, kirúgták a csapattól

  • ivan

Kirúgták a Ferencváros csapatától Jova Leventét, aki állítólag balhéba keveredett egy fővárosi szórakozóhelyen.

facebook.com

A borsonline.hu cikke szerint a Fradi kapusa és két ismerőse november közepén egy fővárosi szórakozóhelyen szóváltásba keveredett két hölggyel. A lap szerint Jovát az egyik hölgy pofonvágta, amire a kapus visszaütött, majd ezt látva a szórakozóhely biztonsági szolgálata helyben hagyta a Fradi játékosát. 

A Bors információi szerint a lányok arra hivatkozva, hogy egyikük kezét be kellett gipszelni a csetepaté miatt, SMS-ben megfenyegették a játékost, ha nem fizet nekik fájdalomdíjat, nagydobra verik a történteket. 

Megelőzendő a nagyobb bajt, Jova értesítette a klub vezetőit a balul elsült éjszakáról, mire válaszul felmentették az edzések látogatása alól, és szóltak neki, kereshet magának új csapatot. Jova a Vasas elleni hétvégi rangadón már nem is volt a Fradi a keretében. 

"A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna. Úgy tudom, fel­jelentésre sem került sor. Az a véleményem, hogy az FTC új igazolásokkal akarja megerősíteni a csapatot a télen, ez a balhé pedig jó ürügy Levente eltávolítására" - ezt Topuzidisz Dimitrisz, a játékos ügyvédje nyilatkozta a lapnak. 

Nem ez az első eset, hogy a Ferencváros játékosai az éjszakában balhéznak: januárban két fradista karambolozott a hajnali órákban, az Index szerint Busai Attila és Varga Roland akkor pénzbüntetést kapott a klubjától. 

A címvédő Ferencváros jelenleg 3. a bajnokságban, hátránya az éllovas angyalföldi alakulathoz képest 5 pont. A zöld-fehérek játéka közel sem olyan meggyőző, mint tavaly volt, ez pedig nem csak a szurkolókat, hanem magukat a főszereplőket is bosszanthatja. A Vasas elleni meccs után kisebb botrányt kavart a Fradi, miután Orosz Pál vezérigazgató közölte, hogy a jövőben bojkottálni kívánják a Vasasnak 3 büntetőt befújó Kassai Viktort. Az MLSZ ugyanakkor közleményben közölte, a klubok továbbra sem szólhatnak bele a bíróküldésbe. 

A Fradi hétvégén az újonc Gyirmótot fogadja a Groupama Arénában.

[2295501] 2016-11-26 15:30:00 Ferencváros - Gyirmótx;
209575