NFL

Mexikóban csilloghat az Oakland fenegyereke

Az Oakland Raiders-Houston Texans mérkőzésen Latavius Murray-re érdemes figyelni, az odds kiváló!

Mexikóba látogat az NFL, a kedd hajnali mérkőzésnek az Estadio Azteca ad otthont Mexikóvárosban. Habár első hallásra a Texans-Raiders felállás nem tűnik egetrengetően izgalmasnak, ne felejtsük el, az AFC két csoportelsője találkozik egyással, így vetkőzzük is le gyorsan ellenérzéseinket, ez biza rangadó!

Mindkét fél nagyon szép szezont fut, elégedettek lehetnek a mérlegükkel és bőven van esélyük a rájátszásba kerülni. Mindkét fél számára kell azonban a győzelem, hiszen a Houstont az Indianapolis, az Oaklandet pedig a Kansas-Denver duó üldözi közelről. Tippünk azonban most nem a végeredményre, hanem egy játékosra érkezik, hiszen véleményünk szerint a Raiders sikere várható, de 1.35-ért nincs benne érték.

A Texans futás elleni védelme az elmúlt hetekben jól teljesített, ám az ellenfelek sem voltak éppen megállíthatatlanok. Viszont összességében a liga egyik leggyengébb alakzatáról beszélünk: 10 TD-t engedtek már a rivális csapatoknak.

Márpedig odaát most Latavius Murray és a liga egyik legjobb futóegysége keserítheti az Olajosok életét. Murray-nek idén voltak nehéz pillanatai, két meccset is kihagyott sérülés miatt, az első négy találkozón pedig összesen volt 40 futása (de három touchdownja!). A sérüléséből visszatérve azonban álomszerűen játszik, 49 kísérletből 221 yard és öt TD. Mivel az összes többi futónak van három touchdownja összesen, nem nehéz észrevenni, hogy habár a carryken megosztozik Washingtonnal és Richarddal, goal-line szituációnál egyértelműen favorit Murray.

Úgy vélekedtünk, hogy az 1.35-ös szorzóban nincs érték, ám ettől függetlenül hazai győzelmet várunk úgy, hogy végig vezet majd a Raiders. Mivel Murray-re minden határ nagyon "fogyaszhatónak" tűnik, talán nem döntünk rosszul, ha több tippet is megrakunk, reményeink szerint ugyanis Mexikó a negyedéves futótól robban majd fel kedd hajnalban.

hatharom.com
Tippjeink Latavius Murrayre
Tipp Odds Tét
Futott yardjai: 58.5 felett 1.83 3/10
Futási kísérlete: 14.5 felett 1.83 3/10
Bármikor touchdownt szerez 2.10 3/10
Legalább két touchdownt szerez 8.00 1/10
Legalább három touchdownt szerez 36.00 0.2/10