Heti műsor

Folytatódik a BL és az EL!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Az Arsenal a PSG-t fogadja a BL-ben.

A hét eseményei

A héten már a 17. fordulót rendezik az NB I-ben, ahol olyan mérkőzések kerülnek megrendezésre, mint a Diósgyőr-Paks, a Ferencváros-Gyirmót, a Haladás-Debrecen, a Honvéd-Vasas, az Újpest-Mezőkövesd vagy a Videoton-MTK.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295502] 2016-11-26 15:30:00 Honvéd - Vasasx;

A héten folytatódnak a Bajnokok Ligája és az Európa Liga küzdelmei. A legrangosabb kupasorozatban az Arsenal-PSG (H: 2.30 D: 3.20 V: 3.00) mérkőzés viszi a prímet, de azért az olyan találkozókról sem szabad megfeledkezni, mint a Sporting-Real Madrid (H: 5.15 D: 4.15 V: 1.55), a Sevilla-Juventus (H: 2.70 D: 3.10 V: 2.60) vagy a Mönchengladbach-Manchester City (H: 3.80 D: 3.60 V: 1.85).

Az Európa Ligában a megrendezésre kerülő számtalan mérkőzés közül az Ajax-Panathinaikosz (H: 1.55 D: 3.80 V: 5.80), a Manchester United-Feyenoord (H: 1.40 D: 4.40 V: 7.25) és Korhut Mihályék ütközete, vagyis a Hapoel Beer Sheva-Internazional (H: 2.80 D: 3.10 V: 2.50) emelkedik az átlag fölé csütörtökön.

A BL- és az EL-meccsekkel az elkövetkezendő napokban bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2363677] 2016-11-23 20:45:00 Arsenal - Paris Saint Germainx;

Olaszországban a nagyágyúkra szinte kivétel nélkül könnyű mérkőzés vár, hiszen a Roma a Pescarát, a Napoli a Sassuolót fogadja, míg a Juventus a Genoához, a Milan pedig az Empolihoz látogat. Az Interre vár egyedül nehéz meccs, a kék-feketék a Fiorentinát fogadják. Sallai Roland és Balogh Norbert Palermója a Laziót, Nagy Ádám Bolognája pedig az Atalantát látja vendégül.

Spanyolországban a mindhárom gigaklub folytathatja menetelését, hiszen az Atlético Madrid a nem túl acélos Osasunához utazik, a Barcelona a szebb napokat látott Real Sociedad vendége lesz, míg a Real Madrid hazai pályán fogadja a Sporting Gijón együttesét.

Németországban Dárdai Pál Herthája a Mainzot fogadja, a Szalai Ádámot soraiban tudó Hoffenheim a Mönchengladbachoz látogat, Kleinheisler Lászlóék a Schalke, míg Gulácsi Péterék a Freiburg otthonába hivatalosak a héten. A Dortmund ezúttal Frankfurtot veheti be, míg a forduló rangadóján a Bayern München a Leverkusen együttesét látja vendégül.

Angliában a hét rangadóján a Chelsea a Tottenham együttesével találkozik a Stamford Bridge-en, a többi sztárcsapatra viszont könnyed feladat vár. A Manchester City az újonc Burnleyhez utazik, a Liveprool a Sunderlandet, az Arsenal a Bournemouth, a Manchester United a West Hamet fogadja. A regnáló bajnok Leicester a Middlesbrough együttesével meccsel a hétvégén.

[2252304] 2016-11-26 18:30:00 Chelsea - Tottenham Hotspurx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett bajnoki és nemzetközi kupatalálkozóra lesz érdemes fogadni, ám ezen kívül muszáj kiemelni, hogy az NB II-ben is fordulót rendeznek vasárnap, amikor is tíz mérkőzés kerül terítékre, melyek közül a Balmazújváros-Puskás Akadémia emelkedik az átlag fölé. Női kézilabda válogatottunk megkezdi felkészülését az Európa-bajnokságra, míg férfi kézi kirakatcsapataink közül a Szeged a Kristianstad együttesét fogadja, míg a Veszprém a PSG-hez utazik a BL-ben. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az Euroligában, a FIBA Euro Cupban, a Bajnokok Ligájában és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek. Szintúgy, mint a vízilabda OB I-ben, ahol dupla rangadót tartanak, hiszen a Ferencváros az Egert, míg az OSC a Szolnokot fogadja.  A tojáslabda szerelmesei sem unatkozhatnak majd, hiszen megannyi rangadó kerül megrendezésre az NFL-ben. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!