Sportfogadás

Azért ennyire ne írjuk már le az Intert...

A Derby della Madonninával, vagyis a Milan-Inter városi rangadóval zárul az olasz bajnokság 13. fordulója. A Tippmixpro fogadói viszont esélyt sem adnak az kék-feketéknek a vasárnap esti meccsen.

A fogadók esélyt sem adnak az Internek a vasárnapi városi rangadón.

Milánói városi rangadóval, vagyis a Derby della Madonninával zárul a Serie A 13. fordulója, amikor is a Milan az Inter gárdáját fogadja vasárnap este. A felek közül egyértelműen a Milan várja jobb passzból a találkozót, hiszen a piros-feketék a harmadik helyet foglalják el a táblázaton, s a legutóbbi kilenc bajnokijukból hetet (!) is meg tudtak nyerni. Ezzel szemben az Inter mindössze a 10. pozícióban tanyázik, ugyanakkor az edzőváltást követően első bajnokiját megnyerték a kék-feketék, ráadásul a csapat első számú sztárja, Mauro Icardi kétszer talált be a Crotone együttesének, szóval bizakodva várhatják a városi rangadót.

A presztízs mellett a tét is nagy egyébiránt, mivel a Juventus tegnap nyerni tudott, így a Milannak győznie kell, hogy továbbra is üldözze a Zebrákat, viszont az Inter sem hibázhat, hiszen a rossz szezonrajt miatt az ilyen tipikus hatpontos meccseket hoznia kell. Mindezek után a magyar online bukmékernél tipikus háromesélyes a mérkőzés, a fogadók viszont úgy ítélik meg, hogy a kék-feketéknek gyakorlatilag esélye sincs a győzelemre. Ugyanis a        adatai szerint beérkezett tétek 53 százaléka a hazai sikert, 41 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 6 százaléka (!) érkezett. Ami abszolút meglepő, hiszen

a felek legutóbbi négy egymás elleni mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg a Milan.

 

 

 

 


Szerintünk azáltal, hogy Icardinál átszakadt egy gát, figyelembe véve a legutóbbi egymás elleni meccseket, illetve azt, hogy a vendégeknél csak Rodrigo Palacio, míg hazai oldalon Riccardo Montolivo, Davide Calabria, Andrea Bertolacci és Leonel Vangioni is hiányzik, továbbá azt a tényt, hogy gyakorlatilag csak a Milannak van vesztenivalója, szerintünk jóval több, mint hat százalék esélye van az Internek a győzelemre vasárnap este. Egyébként is a külföldi bukmékereknél már átfordultak az oddsok, a nemzetközi online fogadóirodákban már a kék-feketék számítanak a Derby della Madonnina favoritjainak.

1X2    
Milan Döntetlen Inter
TippmixPro@2.65 TippmixPro@3.05 TippmixPro@2.65
[2319942] 2016-11-20 20:45:00 AC Milan - Interx
211987
[2319942] 2016-11-20 20:45:00 AC Milan - Interx;