NB I

Tovább sodródhat a kiesés felé a Loki

  • varin

A debreceni együttes a felújított Hidegkúti Nándor Stadionban vizitál, ahol bravúrra lesz szükségük a győzelemhez.

Égető szüksége lenne a pontokra mint a Debrecennek, mind az MTK-nak is, hiszen egy szerencsétlen forgatókönyv esetén a kiesőhelyek szélére sodródhatna a szombati rangadón vesztes fél. Érdekesség, hogy a DVSC meccsein hét meccs óta nem született hazai győzelem, míg az MTK esetében augusztus eleje óta nem volt vendégsiker, éppen ezért mi most a gólokat tippelnénk, mintsem a végeredményre.

[2295495] 2016-11-19 15:30:00 MTK - Debrecenx;10

A DVSC-nek az elmúlt hetekben a gólszerzéssel is meggyűlt a baja, Leonel Pontes fiai igen ritkán szereznek egy gólnál többet, különösen hazai környezetben gyengélkednek Holman Dávidék. Mint azt a középpályás a Loki TV-nek elárulta, a két hét alatt ennek javítására helyezték a hangsúlyt.

"Hasznosan töltöttük a válogatott szünet miatti pihenőt, amik eddig is jól mentek, azokat igyekeztünk még magasabb szintre emelni, míg az olyan dolgokat, mint a helyzetkihasználás, szerettük volna javítani. Remélem, ez látszódni fog már az MTK ellen is.

Nagyon erős csapat ellen játszunk majd, ám aligha lesz majd védekező futball bármelyik oldalról is, hiszen az MTK is szeret támadni. Egy küzdelmes, színvonalas mérkőzést láthatunk majd, remélem, sok szurkoló előtt" - nyilatkozta a jó formában lévő játékos.

Elsősorban a hazaiaknál lesz fontos hiányzó, Torghelle Sándor és Dragan Vukmir sem bevethető, míg a vendégeknél továbbra is Chuka lábadozása jelenti a legfőbb beszédtémát.

Habár Holman gólgazdag, látványos mérkőzést vár, azért a múlt nem ezt a forgatókönyvet vetíti előre.

A két csapat egymás ellen az elmúlt öt mérkőzésen csak egyszer overezett, míg az idei OTP Bank Liga-szezonban messze a kék-fehérek meccsein esett a legkevesebb gól.

A novemberi hideg tehát inkább hozhat gyenge futballt és kevés gólt, mintsem olyan játékot, amelyért megéri kifizetni a borsos jegyárakat.

hatharom.com
2.5 gól alatt
@1.55
[2295495] 2016-11-19 15:30:00 MTK - Debrecenx;
2016-11-19;212
209575