Sportfogadás

Lutrira teszik pénzüket a fogadók a MU-Arsenal derbin

Igen komoly derbivel indul a Premier League 12. fordulója, hiszen a Manchester United az Arsenalt fogadja. A magyarországi fogadók úgy vélik, hogy sem José Mourinho, sem Arséne Wenger nem örül majd szombati meccs után.

Lutrira teszik pénzüket a fogadók a MU-Arsenal derbin

Két hét szünet után folytatódnak a Premier League küzdelmei, s nem is indulhatna nagyobb rangadóval a 12. forduló, mint a Manchester United-Arsenal összecsapással. A felek közül egyértelműen az Ágyúsok vannak jobb passzban, hiszen a legutóbbi 16 (!) tétmérkőzésükön nem találtak legyőzőre, s ezek közül 12-t (!) meg is tudtak nyerni. Ezzel szemben a Vörös Ördögök szenvednek az idei szezonban is, igaz, legalább a derbire jól hangoltak, hiszen az utolsó meccsükön 3-1-re tudtak nyerni a Swansea otthonában. Bár az a siker manapság már nem számít bravúrnak, hiszen a walesi gárda az egyik leggyengébb perpillanat a Premier League-ben.

A presztízs mellett a tét is nagy ismét, hiszen amíg a vendégek kettő, addig a hazaiak nyolc ponttal vannak leszakadva a listavezető Liverpoollal szemben, így pedig a felek győzelmi kényszerben lépnek pályára. Ez a szorzókon is megfigyelhető, hiszen a bukmékereknél tipikus háromesélyes a mérkőzés, a magyar tipsterek viszont úgy vélik, hogy tudják a tutit! Ugyanis a        adatai szerint a fogadóknál borítékolható az iksz, mivel a beérkezett tétek 51 százaléka döntetlent, 26 százalék pedig a hazai sikert választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek 23 százaléka érkezett. Ami abszolút meglepő, hiszen

a felek legutóbbi kilenc Old Traffordon lejátszott mérkőzéséből mindössze egy (!) végződött döntetlenre.

 

 

 

 


Szerintünk a háromesélyes fogadásban abszolút nincs érték, főleg úgy, hogy a hazaiaktól maximum Zlatan Ibrahimovic, míg a vendégeknél Santi Cazorla hiánya okozhat fejfájást a két mesternek. Ha kíváncsi vagy, hogy mi mit várunk José Mourinho és Arséne Wenger összecsapásától, illetve a további szombati Premier League mérkőzésektől, akkor kattints ide!

1X2    
Manchester United Döntetlen Arsenal
TippmixPro@2.45 TippmixPro@3.15 TippmixPro@2.80
[2252294] 2016-11-19 13:30:00 Manchester United - Arsenalx
209498
[2252294] 2016-11-19 13:30:00 Manchester United - Arsenalx;