Kézilabda

Gálameccsel zárhatja a csoportkört a Győr

Hiába számít csúcsrangadónak, a Győr és a Rosztov szombati mérkőzésének gyakorlatilag semmilyen tétje nincs.

Fotó: gyorietokc.hu

Bár a szezon előtt a két csapat kéz a kézben számított a legnagyobb esélyesnek a végső győzelemre, az orosz bajnok óriási meglepetésre elvérzett a csoportkörben. A Rosztov az eddigi 5 fordulóban mindössze egy győzelmet aratott, így az utolsó kör előtt biztossá vált, hogy nem lesz ott a középdöntőben.

A Győr viszont parádézott, mert ugyan hétvégén kikapott Dániában, már biztos csoportelsőként lépett pályára. Az ETO most javításra készül, még úgy is, hogy az eredmény teljesen érdektelen ezen a találkozón.

"A szombati egy nagyon furcsa mérkőzés lesz, hiszen azt lehet mondani, egyik csapatnak sincs nagy tétje, mert nem viszünk pontot tovább. Mindenesetre az első félidőre most jobban oda kell tennünk magunkat, mostanában sajnos a BL-ben az első félidőket rendre elvesztettük. Az is igaz, hogy a meccsek második felében mindig tudtunk egy hatalmasan nyújtani, de ilyen előnyt nem lenne szabad adnunk egy csapatnak sem. Mi teljes koncentráltsággal készülünk a BL csoportkör utolsó mérkőzésére, most is keményen edzünk, jó mérkőzésre számítok."- fogalmazott Görbicz Anita a gyorietokc.hu-nak.

1X2
Győr Döntetlen Rosztov
TippmixPro@1.25 TippmixPro@12.00 TippmixPro@4.70


A győriek vezetőedzője szerint nehéz megmondani, hogy milyen találkozó kerekedik ki a szombati rangadóból. "Véleményem szerint két forgatókönyv lehetséges. A Rosztov a legjobb formáját nyújtja majd és bizonyítani akarja kvalitásait, vagy mi fogjuk ugyanezt tenni, és megmutatjuk nekik a valós tudásunkat. Ha mindkettő történik egyszerre a pályán, annak a legnagyobb nyertese a publikum lesz, akik élvezetes csatát láthatnak majd. Én utóbbit szeretném."- nyilatkozta Ambros Martín.

Fogadási szempontból sem egyszerű ez a mérkőzés, hiszen nem tudni, a gyakorlatban milyen motiváltak lesznek a csapatok. Az biztos, hogy telt ház lesz a győri csarnokban, vagyis 5500 néző fog tombolni a lelátón, ez pedig kötelezi a feleket arra, hogy odategyék magukat. Bár alapjába véve mindkét gárda legfőbb erőssége a védekezés, mivel szombaton valódi tét nélkül játszhatnak, ezért úgy számolunk, hogy érdemes lehet a gólokra fogadni. Az 51.5-ös határ nem tűnik magasnak, igaz a szorzó sem az, de egy kombiba bátran tudjuk ajánlani mindenkinek.

hatharom.com
Gólszám 51,5 felett
@1.35
C-csoport
1. Győri ETO  5 4 0 1 142:122 8 p
2. Midtjylland  5 3 0 2 115:124 6 p
3. CSM Bukarest  5 2 0 3 116:125 4 p
4. Rosztov  5 1 0 4 117:119 2 p