Sportfogadás

Mindenkit bizonytalanságba taszítanak Gulácsiék

Rangadóval indul a Bundesliga 11. fordulója, hiszen két jó formában lévő csapat méri össze tudását péntek este. Így nem meglepő, hogy a bukmékerek és a fogadók is tanácstalanok a Leverkusen-Leipzig mérkőzéssel kapcsolatban.

Rangadót játszik péntek este Gulácsi és csapata.

Két hét szünet után folytatódnak a Bundesliga küzdelmei, s nem is indulhatna pikánsabb összecsapással a 11. forduló, mint a Leipzig leverkuseni vendégjátékával. A felek közül ezidáig egyértelműen Gulácsi Péterék teljesítettek jobban, hiszen tíz mérkőzést követően még mindig veretlenek, s csak rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a Bayern München mögött a Bundesliga táblázatán, ami szinte hihetetlennek tűnik, hiszen egy újonc csapatról beszélünk. A Leverkusen sincs rossz passzban, mivel a gyenge szezonkezdést követően a Gyógyszergyáriak kezdenek magukra találni, utolsó két bajnokijukat behúzták, aminek köszönhetően egészen a nyolcadik helyig jöttek fel.

   adatai szerint a fogadóknál abszolút háromesélyes a mérkőzés, hiszen a beérkezett tétek 37 százaléka hazai sikert, 35 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek 28 százaléka érkezett. A csapatok mellé rendelt szorzókat, illetve a százalékokat összehasonlítva abszolút kijelenthető, hogy a bukmékerek és a fogadóirodák szerint is bármi megtörténhet a német bajnokság 11. fordulójának nyitómérkőzésén. 

Az egymás elleni meccsekből sem lehet következtetéseket levonni, mivel a felek még sohasem találkoztak egymással, köszönhetően annak, hogy az RB Leipzig együttesét 2009 májusában alapították.

Ami viszont mankót nyújthat a mérkőzésre fogadni vágyóknak, az a hiányzók névsora lehet. Hazai oldalon Karim Bellarabi, Julian Brandt és Joel Pohjanpalo biztosan kimarad, ugyanakkor Lars Bender, Kevin Kampl, Omer Toprak és a házi gólkirály, Chicarito játékára minden esély megvan. A vendég oldalon Bernardo, Ken Gipson és Yussuf Poulsen el sem utazott a csapattal, ám vélhetően az orvosok harcra kész állapotba tudják hozni Lukas Klostermannt, Oliver Burket és a házi gólkirályt, Timo Wernert.

Mindezek után szerintünk érdemesebb lehet inkább gólokra fogadni, hiszen ha játszanak a felek legjobb gólszerzői, akkor könnyen kinyílhat a gólzsák, ami egyébként nem is lenne meglepő, mivel 

a Leverkusen az idei Bundesliga találkozóin 80, míg a Leipzigén 50 százalékban született legalább három találat.

 

1X2    
Leverkusen Döntetlen Spanyolország
TippmixPro@2.30 TippmixPro@3.25 TippmixPro@2.95
[2272389] 2016-11-18 20:30:00 Bayer Leverkusen - RasenBallsport Leipzigx
210225
[2272389] 2016-11-18 20:30:00 Bayer Leverkusen - RasenBallsport Leipzigx;