Sportfogadás

A fogadók meglepetést szimatolnak Brazíliában

A Tippmixpro fogadói szerint a Palmeiras idegenben győzi le az Atlético MG csapatát.

A brazil első osztályú labdarúgó bajnokság 35. fordulójának rangadóján a negyedik helyezett Atlético MG a listavezető Palmeirast fogadja. A felek közül a vendégek vannak jobb formában, hiszen a legutóbbi nyolc meccsükből ötöt is megnyertek, aminek köszönhetően átvették a vezetést a bajnokságban. Ezzel szemben a hazai gárda az utolsó három tétmérkőzésén nem tudott nyerni, igaz, előtte két ütközetet is behúzott.

A két csapat jól ismeri egymást, hiszen minden évben rendre többször összemérik tudásukat. Idén ezidáig egyszer találkoztak, s akkor fordított felállásban az Atlético MG 1-0-ra tudott nyerni. Ez nem meglepő, hiszen a felek utolsó tíz egymás ellen meccséből a fekete-fehérek kilencszer (!) is diadalmaskodni tudtak a zöld-fehérek ellen, míg a maradék egyen döntetlent értek el. A Palmeiras legutóbb bő öt éve győzte le az AMG-t, míg a Raimundo Sampaio Stadionban, több, mint hat éve (!) nem tudott pontot sem szerezni.

1X2    
Atlético MG Döntetlen Palmeiras
TippmixPro@2.05 TippmixPro@3.25 TippmixPro@3.20

Mindezek után a bukmékereknél az Atlético MG a mérkőzés esélyese, a fogadóknál viszont a Palmeiras. Ugyanis a             adatai szerint a csütörtöki meccsre beérkezett tétek 61 százaléka (!) vendég sikert vár, 27 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 12 százaléka (!) érkezett. Holott az Atlético MG a legutóbb 16 hazai tétmérkőzésén nem kapott ki, s ezek közül 13-at (!) is meg tudott nyerni.

[2206099] 2016-11-18 00:00:00 Atletico MG - Palmeirasx;