Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Svédország mérkőzésre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Svédország barátságos mérkőzést, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Habár elmondták a magyar válogatott játékosai, hogy ez nem egy barátságos meccs lesz, hanem kemény csata és nagy ütközet várható, szerintem ebből semmit nem látunk majd a pályán. Ugye az alap, hogy a legjobbjaink nem fognak játszani, hiszen három nap alatt két meccs az megterhelő, így minden bizonnyal mindkét fél igencsak tartalékolni fog. Én inkább tudok elképzelni egy laza, megbeszélt 0-0-t vagy 1-1-et, mint egy gólfesztivált vagy szenzációs játékot.

Tipp: Döntetlen @3.05

Kattints a képre a játékért!

mr.blonde

Fogadási szempontból nem egyszerű ez a meccs. Egyrészt nincs valódi tétje, másrészt biztosra vehető, hogy mindkét szövetségi kapitány alaposan fel fogja forgatni a csapatát. Ezzel együtt illene valamit letenni az asztalra a feleknek. Döntetlen körüli eredményt várok, de nem a 0-0-s fajtából.
Tipp: Döntetlen és több, mint 1,5 gól @4.40

Tomihmv

Félig-meddig lesz barátságos mérkőzés a felek közti keddi ütközet, köszönhetően annak, hogy ezen a találkozón búcsúzik el Király Gábor és Juhász Roland a válogatottól. Mindezek után szerintem folyamatos játékra lehet számítani, amelyen nem a szabálytalanságok, hanem a helyzetek dominálnak majd. Biztos vagyok benne, hogy a mieink megpróbálnak Juhásszal gólt rúgatni, míg Királynál azt akarják elérni, hogy ne kapjon gólt. Utóbbi szerintem nem jön össze, hiszen mindkét fél erősen felforgatott csapattal lép vélhetően pályára, így pedig kicsi az esélye annak, hogy a kapuk érintetlenek maradjanak. Egyébként is papíron barátságos meccsről beszélünk, ráadásul a felek legutóbbi két budapesti fellépése alkalmával mind Magyarország, mind Svédország szerzett gólt, ami szerintem ezúttal is összejön.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.80

Andersson04

Ez a találkozó Király Gábor és Juhász Roland búcsúmeccse lesz, így ők egy félidőt mindenképpen játszanak. Storck azt nyilatkozta, hogy jónéhány fiatalnak is lehetőséget ad, míg például Gerát, aki még mindig a középpálya alapembere, várhatóan pihenteti. A svéd kapitány is kísérletezhet bátran, Ibrahimovic visszavonulása után neki is újjá kell szerveznie a csapat támadójátékát, amely egyértelműen a hórihorgas csatárra épült.

Egy éles mérkőzésen ilyen szorzón a svédeket lenne érdemes rakni, de most sem lehet nagyon mellélőni velük. Én azonban a döntetlen mellett teszem le a voksom, az mindkét félnek egy jól mutató eredmény. Juhász és több fiatal szereplésével a gólok is könnyen jöhetnek mindkét oldalon, nem gondolom, hogy Storck 70-80 percig kemény védekezésre rendezné be a csapatot.

Tippek: Döntetlen @3,05

Gólok száma 2,5 felett @2,05

[2398049] 2016-11-15 19:45:00 Magyarország - Svédországx;