Sportfogadás

A fogadók szerint döntetlennel búcsúznak Királyék

A Tippmixpro fogadóinak fele szerint döntetlennel zárul a Magyarország-Svédország barátságos válogatott mérkőzés.

A fogadók ötven százaléka szerint döntetlennel búcsúznak Királyék.

Kedden este lép utoljára pályára idén a magyar labdarúgó-válogatott, Bernd Storck fiai Svédországot fogadják barátságos mérkőzésen. Ez lesz az a találkozó, amelyen válogatottunk két korszakos egyénisége, Király Gábor és Juhász Roland, búcsút vesz a címeres meztől.

A felek ellentétes előjellel hangoltak a hétközi találkozóra, hiszen amíg Szalai Ádámék 4-0-ra győzték le Andorrát vasárnap, addig Svédország 2-1-es vereséget szenvedett Franciaországban. Igaz, a történethez hozzátartozik, hogy a skandinávok kifejezetten jól játszottak Párizsban, sőt, ugye vezettek is az Eb-ezüstérmes ellen.

A két válogatott egyébiránt jól ismeri egymást, a gárdák legutóbb bő öt éve találkoztak Magyarországon, s akkor Rudolf Gergely hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően válogatottunk 2-1-re győzte le az északiakat.

1X2    
Magyarország Döntetlen Svédország
TippmixPro@2.65 TippmixPro@3.05 TippmixPro@2.65

Mindezek után a fogadóirodáknál abszolút háromesélyes a mérkőzés, a fogadók viszont ikszre veszik a mérkőzést. Ugyanis a             adatai szerint a keddi meccsre beérkezett tétek 50 százaléka (!) döntetlent vár, 27 százalék pedig a hazai sikert választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek 23 százaléka érkezett. Ezen százalékok annak köszönhetőek, hogy mindkét szövetségi kapitány erősen felforgatott kezdőt küld majd a pályára.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2398049] 2016-11-15 19:45:00 Magyarország - Svédországx;