NB II

Leszakíthatja üldözőit a Balmazújváros

  • varin

A Merkantil Bank Liga elmaradt találkozóján két hosszú ideje veretlen csapat találkozik.

Pihenőn van a magyar futball, a válogatott szünet okán a héten nem lépnek pályára sem az NB I-ben, sem pedig az NB II-ben. Ez alól kivétel a Balmazújváros-Soroksár találkozó, amely a pálya használhatatlansága elmaradt. Mivel a Balmaz legnagyobb üldözője, a Puskás Akadémia botlott Szeged ellen, még tovább növelhetik a hajdúságiak az előnyüket a tabella élén.

Emiatt nem rendezték meg múlt héten a mérkőzést

A lehetőség tehát adott, ám a feladat közel sem egyszerű. A Soroksár nem csak a Balmazújváros ellen szerepelt jól az elmúlt években, de legutóbbi 12 bajnokijukból egyszer szenvedtek vereséget.

"Kellemetlen volt ezt megélni, mert egész héten erre a mérkőzésre készültünk. De nem volt mit tenni, ezt a felkészülést folytatjuk ezen a héten is tovább. A fiúk hangulatán, hozzáállásán, a meccselmaradás azonban egyáltalán nem hagyott nyomot.

Több dolog is változni fog. Például a fiúk tudják, hogy az edzésteljesítménynek nagyon nagy hatása van mindig a kezdőcsapatra, így a szombaton pályára lépő tizenegy változhat a vasárnap kijelölthöz képest. Sőt, szinte biztos, hogy változni is fog" - összegezte az elmúlt napok élményeit Szergej Pacaj pályaedző.

Habár a tabellára tekintve már csak a hetedik helyen találjuk az idegenben augusztus eleje óta veretlen "Sorit", egy győzelemmel akár a második helyre feljöhetnek, három ponttal a Balmaz mögé. Amennyiben viszont Feczkó Tamás csapata nyerni tud, hat pont tiszta előnyük lesz a Kisvárda és a ZTE előtt, valamint nyolc a Puskás előtt.

A Balmazújváros szorzója egyébként a múlt hetihez képest nem változott, ugyanúgy 1.90-ért húzhatjuk be a hazai sikert, míg a vendégekre 3.25 helyett 3.30-at fizetne a    .

[2294294] 2016-11-12 16:00:00 Balmazújváros - Soroksar SCx;
211147