Kézilabda

Kirúgták az évszázad legjobb magyar játékosát

  • ivan

A reméltnél gyengébb bajnoki szereplés miatt felmentették a munkavégzés alól Kovács Pétert a női kézilabda NB I-ben szereplő Kisvárda Master Good SE vezetőedzőjét, és a péntek esti, Vác elleni mérkőzésre az eddigi másodedző, Dévényi János készítette fel a csapatot

Fotó: kisvardaikezi.hu

 "Erre az egy mérkőzésre szól a megbízatásom. Az volt a legfontosabb feladat a rendelkezésünkre álló néhány edzésen, hogy függetlenítsük magunkat a történtektől" - mondta Dévényi a klub honlapján. "Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Vác ellen, amely komoly játékerőt képvisel, és a bajnoki dobogóra vágyik."

Az elmúlt évszázad legjobb magyar játékosának választott Kovács Péter a jochapress.hu-nak elmondta: szerinte nagyot tévedtek azok, akik azt hitték, hogy az élvonalba feljutott csapat szárnyalni fog, mivel az NB I-ben rendkívül erős együttesek szerepelnek. Hozzátette: roppant rövidnek tartja, hogy csupán hét mérkőzést kapott a bizonyításra, igazán csak a Mosonmagyaróváron egy góllal elvesztett találkozót sajnálja, miközben legyőzték az élbolyba tartozó Alba Fehérvárt.

A Kisvárda hét forduló után a 14 csapatos NB I-ben két győzelemmel és öt vereséggel a kilencedik helyen áll, pénteken este a Vác csapatát fogadja. A bukik szerint ugyan nem esélytelenek a hazaiak,ám jelen körülmények között kérdéses, hogy miként hat a csapatra az edzőváltás.

1X2
Kisvárda Döntetlen Vác
TippmixPro@3.30 TippmixPro@8.70 TippmixPro@1.40
*minimális kötésszám: 2