Sportfogadás

A fogadók szerint igen egyértelmű a francia-svéd meccs

A Tippmixpro fogadói esélyt sem adnak Svédországnak péntek este Franciaországban.

A fogadóknál a franciák a pénteki meccs toronymagas esélyesei.

Pénteken tíz európai vb-selejtezőt rendeznek Európában, köztük az A-csoport rangadóját, amikor is az első helyen álló Svédország a második pozícióban lévő franciákhoz látogat. A felek jó formában várják a mérkőzést, azonban az összképet nézve a hazaiak jobb passzban vannak, hiszen Hollandiát például idegenben győzték le, és a miniállammal, vagyis Luxemburggal, még nem találkoztak a sorozatban. Ráadásul Zlatan Ibrahimovicék visszavonulását követően a skandinávok nem tűnnek olyan harapósnak, mint korábban.

Az A jelű hatos két éllovasa legutóbb 2014-ben találkozott Franciaországban barátságos mérkőzés keretén belül, s akkor a gallok Raphael Varane hajrában szerzett találatával 1-0-ra tudtak nyerni.

1X2    
Franciaország Döntetlen Svédország
TippmixPro@1.25 TippmixPro@5.25 TippmixPro@11.00

Mindezek után a fogadóirodáknál és a fogadóknál is toronymagas esélyesek Paul Pogbáék, ugyanis a             adatai szerint a péntek esti meccsre beérkezett tétek 79 százaléka (!) hazai sikert vár, 17 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 4 százaléka (!) érkezett. Ami igazából nem meglepő, figyelembe véve azt a tényt, hogy a svédek eddig még sohasem tudtak nyerni a franciák otthonában.

[2059277] 2016-11-11 20:45:00 Franciaország - Svédországx;