Foci-vb 2018

Gólesőt hozhat a brazil-argentin csúcsderbi!

Brazília önbizalomtól duzzadva várhatja az argentinek elleni vb-selejtezőt. Fix 1-es a két óriás csatája?

   
Brazília Döntetlen Argentína
2.07 3.20 3.50

Európához hasonlóan Dél-Amerikában is folytatódnak a világbajnoki selejtezősorozat küzdelmei. A 11. forduló különösen fontos lehet a továbbjutás szempontjából, hiszen az első hat csapat egymással találkozik, ráadásul a mindössze hatodik helyen álló Argentína a listavezető Brazíliához utazik.

Különösen a vendégeknek lesz fontos a találkozó, hiszen Edgardo Bauzat tanítványai három mérkőzés óta nyeretlenek a sorozatban és hiába tért vissza Leo Messi, az Albiceleste folyton sérülésekkel bajlódott, így a legjobb keret csak ritkán jöhetett össze. Bauzának ezúttel is lesz fontos hiányzója, a remek formába lendülő Paulo Dybala mellett Gaitán, Augusto Fernández és Garay is sérült, a csatársorban viszont ott lehet Messi mellett Agüero, Higuaín és harcra készen áll Di María is.

A hazaiaknál csupán Casemiro nem bevethető Tite keretében, és bár a brazil csapatban már nem tobzódnak az igazi nagy sztárok, a Selecao az utolsó négy mérkőzését úgy nyerte meg, hogy mindössze egyetlen gólt kapott.

[2079358] 2016-11-11 00:45:00 Brazília - Argentínax;5

A brazil csapat felkészülten várja Argentínát, külön készültek a visszatérő tékozló fiúból is. "Még az ő teljesítményét is lehet limitálni, de azt nem fogom elárulni, hogyan. Azonban butaság lenne csak rá figyelni, számtalan olyan játékos van a két csapat keretében, akik képesek eldönteni egy mérkőzést. Nem értek egyet azzal, hogy a győzelem csak egy játékoson múlik majd, ez egy csapatjáték. Pályán lesz Coutinho, Higuaín, Di Maria, Douglas Costa, Gabriel Jesus, sztárok egész sora.

Ráadásul nem is lesz könnyű a dolgunk, hiszen Argentína biztosan kettőzött akarással lép majd pályára, mivel jelenleg nem állnak továbbjutást érő helyen. De mi sem jutottunk még tovább, minden pontra szükségünk van" - nyilatkozta a szövetségi kapitány

Tény, hogy az argentin csapat évtizedek óta nem nyert Brazíliában és az is, hogy a hazaiak sokkal jobb formában vannak. De talán azt sem merészség kijelenteni, hogy a vendégek kerete erősebb és nekik a pontok is jobban kellenek. Nem számítunk békés szalonremire, gólokat viszont remélhetünk mindkét oldalon.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.85
[2079358] 2016-11-11 00:45:00 Brazília - Argentínax;
186573