Sportfogadás

A fogadók szerint Neymarék lenyomják Messiéket

A Tippmixpro fogadói szerint Brazília hazai pályán legyőzi Argentínát csütörtök hajnalban.

A fogadóknál Neymarék a nyerők.

Csütörtök hajnalban megrendezésre kerül az év mérkőzése Dél-Amerikában, amikor is két gigász feszül egymásnak Belo Horizontéban, nevezetesen Brazília és Argentína! A felek közül egyértelműen Neymarék vannak jobb passzban, hiszen a brazilok a legutóbbi négy vb-selejtező mérkőzésüket megnyerték - méghozzá úgy, hogy mindössze egy gólt kaptak -, aminek köszönhetően élre álltak a tabellán. Ezzel szemben Lionel Messiéknek nem igazán megy mostanság, az elbukott Copa América döntőt követően Uruguayt még legyőzték, viszont Venezuelával és Peruval nem bírtak, míg legutóbb óriási meglepetésre Paraguay ellen hazai pályán szenvedtek vereséget.

A két óriás a sorozatban már összemérte tudását, akkor a felek Argentínában meccseltek, s az a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget úgy, hogy a Albicelestesnél Lionel Messi még csak a keretben sem volt. Egyébiránt az argentinok legutóbb 2005-ben tudták legyőzni tétmérkőzésen a brazilokat, a históriás könyvekben pedig egészen 1990-ig kell visszalapozni, hogy Brazíliában elért argentin sikerrel találkozhassunk.

1X2    
Brazília Döntetlen Argentína
TippmixPro@2.90 TippmixPro@3.25 TippmixPro@2.35

Mindezek után a fogadóirodáknál egy hajszállal a házigazda brazilok a favoritok, a fogadóknál viszont toronymagas esélyesek Neymarék. Ugyanis a             adatai szerint a csütörtök hajnali meccsre beérkezett tétek 52 százaléka (!) hazai sikert vár, 31 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 17 százaléka (!) érkezett.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2079358] 2016-11-11 00:45:00 Brazília - Argentínax;