Magyar válogatott

Ekkora különbséget várnak a fogadóirodák a magyar-andorrain

Vasárnap 18 órakor a magyar válogatott Andorrát fogadja a világbajnoki selejtezősorozat 4. fordulójában. A fogadóirodák szerint a mieinknek legalább 4-5 góllal kellene legyőzniük a vendégeket.

Amíg a magyar válogatott a FIFA világranglistáján a 22. helyet bitorolja, addig a vendég Andorra csupán a 203. pozícióban tündököl, így a papírforma szerint a vasárnapi selejtező csakis hazai győzelemmel érhet véget. A Tippmixen 1.01-es szorzóval kínálják a mieink sikerét, avagy tutira tuti a hazai.

Bernd Storck szövetségi kapitány ugyanakkor hétfőn megtartott sajtótájékoztatóján kerülte a nagy szavakat, a német szakember szerint Andorrát ugyanúgy tisztelni kell, mint a többi ellenfelet, ellenkező esetben kellemetlen perceket élhet át a csapat a pályán. Persze azt azért Storck is kijelentette, hogy ezen a meccsen a győzelmen kívül más forgatókönyv szóba se jöhet.

De vajon mennyire lesz sima a vasárnapi ütközet? Az biztos, hogy a szurkolókon nem múlik majd semmi, hiszen ezúttal is telt házas küzdőtér várja a csapatokat a Groupama Arénában. A több, mint 20 ezer néző pedig magabiztos és látványos sikert akar látni.

[2059305] 2016-11-13 18:00:00 Magyarország - Andorrax;5

Andorra ugyan az előző körben csak 2-1-re kapott ki hazai pályán Svájctól, vendégként ritkán ússza meg a verést, ugyanakkor a javulás egyértelműen látható az eredményeiken.  A selejtezőben a portugálok ugyan egy hatossal küldték haza a miniállam válogatottját, de az Eb-selejtezőben Walesben kettővel, Boszniában hárommal, Izraelben néggyel, Cipruson öttel, Belgiumban hat góllal kapott ki. Gólt egyik esetben sem sikerült szereznie.

Hendikepek    
  Magyarország Döntetlen Andorra
0:1 TippmixPro@1.10 TippmixPro@6.50 TippmixPro@11.00
0:2 TippmixPro@1.35 TippmixPro@4.75 TippmixPro@5.00
0:3 TippmixPro@1.85 TippmixPro@4.25 TippmixPro@2.70

Megnéztük mit várnak a vasárnapi meccstől a magyar fogadóirodánál. A fenti táblázatból is látható, hogy bizony még a háromgólos hazai siker is alig fizet valamit (1.35), de a legalább négygólos magyar győzelem sem éri el a kettes szorzót (1.85).

A nagyobb kasszát úgy tudjuk megfogni, ha eltaláljuk a pontos különbséget: egy soványka egygólos hazai pénzünk hat és félszeresét érné, a kétgólos 4.75-ös, a háromgólos győzelem 4.25-ös haszonnal kecsegtet.

Ha abból a feltevésből indulunk ki, hogy a magyar válogatott lehozza ezt a meccset kapott gól nélkül, akkor elsősorban a csatárok formáján múlhat majd a végeredmény. Szokásos heti légiós-összefoglalónkban megírtuk, hogy a támadóink közül Priskin Tamás, Németh Krisztián és Dzsudzsák Balázs is gólokkal illetve gólpasszokkal vétette észre magát klubcsapatában. Az biztos, hogy Storcknak ezúttal nem kell túlgondolnia a taktikát, a magyar keret sokkal magasabb minőséget képvisel, de ezt a különbséget a pályán is be kell bizonyítani.

[2059305] 2016-11-13 18:00:00 Magyarország - Andorrax;
186541

Tippelj a vb-selejtezőkre a Tippkirályban!