Sportfogadás

A fogadók szerint iksz lesz a holland-belga derbi

A Tippmixpro fogadói szerint döntetlennel ér véget a Hollandia-Belgium felkészülési mérkőzés szerdán.

A bukiknál Hazardék, a fogadóknál a döntetlen a nyerő.

Igen komoly felkészülési mérkőzést rendeznek szerdán az Amszterdam Arénában, ahol két szomszédos ország, Hollandia és Belgium feszül egymásnak. A felek a hétvégi világbajnoki selejtező mérkőzésre hangolnak, ám vélhetően ezt a találkozót komolyabban veszik, mivel amíg a belgák Észtországgal, addig a hollandok Luxemburggal találkoznak majd vasárnap.

A felek közül egyébiránt a vendégek vannak jobb passzban, hiszen Eden Hazardék az utolsó három találkozójukat behúzták, méghozzá 13-0-s (!) gólkülönbséggel. Ezzel szemben Danny Blind együttese legutóbb kikapott Franciaországtól, és igen nehéz helyzetbe került vb-selejtezőcsoportjában.

1X2    
Hollandia Döntetlen Belgium
TippmixPro@2.90 TippmixPro@3.25 TippmixPro@2.35

A két válogatott legutóbb 2012 augusztusában találkozott Belgiumban, szintén egy felkészülési mérkőzésen, s akkor a belgák egy nagyon erős hajrának köszönhetően 4-2-re megnyerték azt a mérkőzést. Ezúttal ennyi gólt és ekkora különbséget nem várnak a fogadóirodák, de a bukiknál a vendégek a favoritok, ám ez a fogadóknál nem igaz. Ugyanis a             adatai szerint a szerda esti meccsre beérkezett tétek 52 százaléka (!) döntetlent vár, 35 százalék pedig a vendég sikert választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 13 százaléka (!) érkezett.

[2295050] 2016-11-09 20:45:00 Hollandia - Belgiumx;