Premier League

Válságban a Tottenham?

Londonban konganak a vészharangok, a Spurs ugyanis hetek óta nem tudott nyerni.

Hetek óta gyengélkedik a Tottenham Hotspur csapata, öt döntetlen mellet két vereséget is elszenvedtek, ráadásul olyan mérkőzéseken, amelyeket illett volna megnyerni. Noha kimondva-kimondatlanul a Premier League egyik titkos favoritjának tekintették Pochettino gárdáját, a Spurs egyedüliként veretlenül bár, de csupán az ötödik helyen áll, öt ponttal lemaradva a Liverpooltól. Van kiút innen?

"Az elmúlt hetekben folyamatosan azt hallottuk, hogy krízis van a klubnál, de még mindig veretlenek vagyunk, ezt ne felejtsük el. Természetesen a BL-szereplésünk egyelőre csalódás, de azért nevetségesnek gondolom, hogy úgy beszélnek egyesek válságról, hogy még ki sem kaptunk a ligában.

Folytatnunk kell a munkát és nem sírni a múlt eredményein. Megdolgoztunk, hogy a Bajnokok Ligájában lehessünk, nem adjuk könnyen magunkat" - nyilatkozta Eric Dier.

Tottenham Hotspur#eng-tottenham#5

A Spurs szereplésére némi gyógyír lehet, hogy a hétvégén pontot érő góllal tért vissza Harry Kane, márpedig a statisztikákból tisztán látszik, hogy a Sarkantyúsoknál nem a kapott, hanem a lőtt gólokkal akad probléma.

A londoniak számára igencsak nehéz hetek jönnek, mert bár a hazai bajnokikat gond nélkül hozhatják (West Ham, Swansea, Hull City, Burnley), idegenben egymás után jönnek a rangadók, ahol nem hullajthatnak pontokat (Chelsea, Manchester United, Southampton).

A fogadóirodák szerint a Tottenham , ráadásul még az is 2.25-szörös pénzt fizetne, ha jövőre ismét a BL-ben látnánk a londoni együttest.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 3.10
Liverpool 3.55
Chelsea 4.00
Arsenal 7.25
Tottenham 20.00
Manchester United 21.00
209498