La Liga

Sokk a Realnál, eltört a világbajnok lába

Toni Kroosnak legalább másfél hónapot kell kihagynia lábtörés miatt. Felkészül: Isco?

Te vagy Magyarország legjobb fogadója? Most megmutathatod!

Nincs szerencséje a Real Madridnak a középpályásokkal, éppen csak visszatért hosszú sérüléséből Luka Modric, máris újabb alapembert kell pótolniuk. Toni Kroosnak hat-nyolc hetet kell kihagynia.

A 26 éves világsztár idén egy mérkőzés kivételével mindig a pályán volt. A 16 mérkőzésen egy gólt szerzett és hat gólpasszt adott.

A német világbajnok játékos a Leganés ellen 3-0-ra megnyert bajnokin szenvedett el lábközépcsonttörést, sérüléséről a klub a hivatalos honlapján számolt be.

Ez a fajta sérülés nem ismeretlen a Bernabeúban, korábban James Rodrígueznek kettő, Marcelónak három hónapot kellett kihagynia.

A Real Madridnak emellett Casemiro játékát is nélkülöznie kell néhány hétig, aki bár elkezdte az edzéseket, labdába még nem rúghatott lábtörése után. Ezzel könnyen lehet, hogy ismét megnyílhat az út Isco előtt, aki idén mindössze két mérkőzést játszott végig.

A Blancók jövő hétvégén madridi derbin lépnek pályára a Vicente Calderónban. Amennyiben Zinedine Zidane fiai begyűjtik a három pontot az Atléico Madrid ellen, a     2.80-szoros pénzzel örvendeztetné meg a fogadókat.

[2300626] 2016-11-19 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;
211384