Sportfogadás

Elég egyértelmű a nap tippje

A Tippmixpro fogadói szerint a Dundee United simán megnyerni a korábbi skót Premier League-es csapatok csatáját kedden.

A fogadóknál a Dundee United a nyerő kedden.

Korábbi Premier League-es csapatok mérkőzésével indul a skót Championship 13. fordulója, hiszen a második helyezett Dundee United a kilencedik helyezett Dunfermline gárdáját fogadja. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, mivel az utolsó hét tétmérkőzésükből hatot is megnyertek, míg a maradék egyen döntetlent játszottak. Ezzel szemben a vendégek zsinórban négy nyeretlen mérkőzéssel a hátuk mögött utaznak a Tannadice Parkba kedden.

A felek egyébiránt idén egyszer már találkoztak a bajnokságban szeptember elején, s akkor, igaz, hogy a Dunfermline volt a pályaválasztó, de a United 3-1-re tudott nyerni, úgy, hogy a mérkőzés utolsó 30 percében emberhátrányban volt. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy Cammy Bell, a Dundee kapusa, három (!!!) büntetőt is hárított azon a mérkőzésen.

1X2    
Dundee United Döntetlen Dunfermline
TippmixPro@1.55 TippmixPro@3.80 TippmixPro@4.45

Mindezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél és a fogadóknál is a lényegesen erősebb és jobb passzban lévő Dundee United a mérkőzés esélyese, ugyanis a             adatai szerint a kedd esti meccsre beérkezett tétek 89 százaléka (!) hazai sikert vár, 5 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 6 százaléka (!) érkezett.

209605