NFL

Ideje kifosztani a bukikat!

Túl vagyunk az alapszakasz felén, és bár sok jó tippet szállítottak az amerikai foci fanatikus tippmestereink és szerkesztőink, a kombik viszont kevésbé ültek. De bőven van még lehetőség a javításra, íme a kilencedik játékhét legjobb tippjei.

Los Angeles Rams-Carolina Panthers
Tipp: Rams +6.5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Napi döbbenetes adat: A Panthers a szezon összes mérkőzésén favorit volt. Az ehhez társuló 2-5-ös mérleg nem valami hízelgő a csapatra nézve, azonban a Cardinals legyőzése miatt sokan örömmel ugrottak vissza a bandwagonra. Csakhogy a Pintyek sem az a csapat, akikre szeptemberben gondoltunk, ellenben a Ramsszel, akik az első forduló égése óta mérföldeket fejlődtek, néhány sérülést megúszva akár titkos favoritok is lehettek volna. A Panthers hangyányival jobb csapat, de idegenben nem szabadna 3 pontos favoritnak lennie.

San Francisco 49ers-New Orleans Saints
Tipp: Saints
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

A masszív 28-0-ás kezdés óta a Frisco nem nyert meccset, mondhatjuk, hogy helyre állt a rend, hiszen a kaliforniai banda úgy vágott neki a szezonnak, hogy a Clevelanddel lesznek nagy harcban az 1/1-ért. A Saints az elmúlt három fordulóban két komoly skalpot szerzett a Carolina és a Seattle ellen. Megindult az Atlanta után, és ha akar valamit ebben a szezonban, akkor muszáj elhoznia a győzelmet San Franciscóból. A 49ers védelme szedte be eddig a legtöbb pontot, most pedig azt a Drew Brees vezette támadóegységet kellene megfogniuk, amely a második leghatékonyabb a ligában (ha szigorúan a statisztikát nézzük). Megmerjük kockáztatni, hogy ez nem fog sikerülni a hazaiaknak. Mint ahogyan az sem, hogy több pontot termeljenek, hiszen hiába nincs acélos védelem New Orleansban, az ilyen gyengébb támadóegységek ellen képesek megrázni magukat. 

Green Bay Packers-Indianapolis Colts
Tipp: Packers -4.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Hogy is fogalmazzunk szépen... Ez a Colts egy reménytelenül szar csapat! Úgy állnak 3-5-tel, hogy képesek röhögve 16 ponttal kikapni a Kansastől, 14-gyel a Denvertől és idegenben csupán a Titanst kapták el. Ennek a csapatnak tényleg nincs olyan csapatrésze, amely kifogástalanul működne. A Green Bay sem parádézik, a 4-3-as mutató nem tűnik izmosnak, habár a sorsolásuk sem volt kedvező. Hazai pályán a Detroit, a Giants és a Chicago ellen is több, mint öt ponttal nyertek, csupán a Dallas tudta őket meglepni. Ha Rodgers kicsit is odateszi magát és szebbik arcát mutatja, 35 pontig meg sem áll majd a wisconsini gárda, ezzel pedig nem fogja tartani a lépést a Colts.

Cleveland Browns-Dallas Cowboys
Tipp: 42.5 pont felett
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az nem is kérdés, hogy támadásban a Cowboys szinte gond nélkül tudja majd hozni a yardokat, ugyanis jól tudjuk, hogy a Browns védelme minden szinten sebezhető. A defensive line gyenge ahhoz, hogy felvegye a versenyt a dallasi támadófal tagjaival, ezért Elliottnak nagy meccse lehet, a secondary-ben pedig Joe Haden kivételével nincs értékelhető játékos, főleg a safety páros játszik nagyon gyengén, így passzjátékkal is könnyen verhető az egység. A Cowboys múlt heti nagy győzelme a védelem részéről vezéráldozatokkal járt, hosszabb időre kidőlt ugyanis Morris Claiborne CB, és Barry Church S is. Claiborne az egyik legjobb CB idén, így az ő kiválása nagyon érzékenyen érinti a secondary-t, főleg annak fényében, hogy a Browns-ba visszatérhet Corey Coleman rookie WR, aki az első két hétben mutatott teljesítményével berobbant a ligába, így pedig Terrelle Pryor mellett már rá is figyelnie kell a védelemnek. Ez a tény pedig kinyithatja a területeket Isaiah Crowell RB számára, aki a földön egész idényben nagyon stabilan szállítja a yardokat. Mindezeket alapul véve úgy gondoljuk, hogy támadásban egyik csapatnak sem lesznek gondjai az előrehaladással, ezért együtt könnyen összehozhatnak legalább 43 pontot.

A hatharom.com  szelvénye a 9. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 22:05 Los Angeles Rams-Carolina Panthers Rams +6.5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:05 San Francisco 49ers-New Orleans Saints Saints 1.45 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Green Bay Packers-Indianapolis Colts Packers -4.5 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Cleveland Browns-Dallas Cowboys 42.5 felett 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4.72