Sportfogadás

A fogadóknál is az Arsenal a favorit

A Tippmixpro fogadói szerint az Arsenal magabiztosan győzi le a Tottenham együttesét az észak-londoni derbin vasárnap.

A fogadók 81 százaléka az Ágyúsok sikerét várja vasárnap.

Óriási derbivel kezdődik a hét utolsó napja Angliában, hiszen összecsap a két észak-londoni együttes a Premier League 11. fordulójában, avagy az Arsenal a Tottenham gárdáját fogadja! A felek közül egyértelműen az Ágyúsok vannak jobb passzban, akik az utolsó 11 tétmeccsükből 10-et (!) is behúztak, míg a maradék egyen döntetlent játszottak. Ezzel szemben a vendégek kiábrándítóan teljesítenek mostanság, mivel zsinórban hat mérkőzésen (!) maradtak nyeretlenek, ráadásul ezen találkozókon mindössze háromszor (!) talált be a Spurs.

Az előző szezonban a felek oda-vissza döntetlent játszottak egymással, a White Hart Lane-en 2-2-re, míg az Emiratesben 1-1-re végeztek a csapatok. Azt megelőzően viszont nem igazán ment a Tottenhamnek az Arsenal otthonában, hiszen a kék-fehérek az utolsó hat idegenbeli észak-londoni derbijükön mindössze két pontot szereztek.

1X2    
Arsenal Döntetlen Tottenham
TippmixPro@1.90 TippmixPro@3.50 TippmixPro@3.70

Mindezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél Arséne Wengerék az esélyesek, és az sem, hogy a fogadóknál is. Ugyanis a             adatai szerint a vasárnap kora délutáni meccsre beérkezett tétek 81 százaléka (!) hazai sikert vár, 17 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 2 százaléka (!) érkezett.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2252282] 2016-11-06 13:00:00 Arsenal - Tottenham Hotspurx
209498