NB I

Gólgazdag meccsen remizett a Vasas az Újpesttel

A listavezető Vasas FC 2-2-es döntetlent játszott az Újpest FC-vel a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 15. fordulójának kecskeméti zárómérkőzésén.

Kapkodva kezdtek a csapatok, az esőáztatta talajon sok volt a hiba. Később változatos, kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők, bár helyzetek nem igazán alakultak ki. A játékrész hajrájához közeledve aztán az Újpest egy szöglet utáni kavarodást kihasználva megszerezte a vezetést. 

A szünet után szinte azonnal egyenlített a Vasas: Saglik nagyszerűen végzett el egy szabadrúgást 17 méterről, ballal a bal felső sarokba csavarta a labdát, Banai tehetetlen volt. Az újabb gólt követően az Újpest irányított, s a csereként beállt Bardhi révén megint átvette a vezetést. A folytatásban is több lehetősége volt a pályaválasztónak, azonban egy nagy védelmi hibát kihasználva - egy újabb pontrúgás után - mégis jött az újabb egyenlítés.  

A meccs hajrájában mindkét kapu előtt adódtak még helyzetek, de több gól már nem esett. Az Újpest sorozatban hatodszor játszott döntetlent a bajnokságban, és augusztus 17. óta nyeretlen.

2016-11-05;212
209575