Európa Liga

Nekik BL-döntő volt, nekünk csak egy barátságos meccs - Mourinho

  • varin

A portugál zseni értető módon csalódottan nyilatkozott a Fenerbahce elleni kínos vereséget követően.

Sokadszorra kell idén magyarázkodnia José Mourinhónak, a Manchester United trénerének. A Vörös Ördögök újabb kínos vereséget elszenvedve, immáron az Európa Ligában sem állnak továbbjutó helyen. A mesternek ráadásul Paul Pogba sérülésével is meg kell birkóznia, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy minden idők legdrágább játékosának hány mérkőzést is kell kihagynia.

214453

"Rossz volt az egész hozzáállásunk a mérkőzéshez. A Fener úgy lépett pályára, mintha ez lenne a Bajnokok Ligája döntője, mi pedig úgy, mintha csak egy nyári felkészülési meccset játszanánk.

Nagyon csalódott vagyok, mert sokszor játszottam már török csapat ellen és pontosan tudtam, hogy idegenben nagyon nehéz legyőzni őket. Hazai pályán mindig jött a sima 2-0, 3-0, 4-0, ám Törökországban játszani teljesen más dolog. De a körülmények sem voltak épp optimálisak.

A labdarúgás a kapusnál kezdődik, majd két jó középső védőnél folytatódik, nekünk azonban két balhátvédet, Blindet és Rojót kellett középre vezényelnünk. Egyszerűen elaludtunk az első percekben, és ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Csütörtökön este az a csapat nyert, amelyik jobban akarta a sikert és érzelmekkel, szenvedéllyel lépett pályára" - mondta Mourinho.

 

A vereség ellenére a MU-nak egyelőre nem kell aggódnia, hiszen két nyerhető mérkőzésük van hátra, hazai pályán a Feyenoord és idegenben a Zorya ellen.

Rooney-ék hétvégén a Swansea-hoz látogatnak, amely csapat ellen 2013. óta nem sikerült nyerniük Wales-ben, sőt az utolsó hat meccsből négyet is elveszítettek. A United szerencséje az, hogy a Hattyúk egyelőre ritka gyenge szezont futnak, amelyen az edzőváltás sem segített. A MU sikerére ezért kínál csupán 1.70-es szorzót a    .

[2252290] 2016-11-06 16:00:00 Swansea - Manchester Unitedx;