Sportfogadás

Hetek óta kaszálni lehet a kombijainkkal!

Remek formában vannak a tippmestereink, szép kis pluszt értünk el az elmúlt hetek szelvényeivel.

A hatharom.com évek óta számos felületet kínál arra, hogy a legjobb tippmesterek és legjobb fogadók megmutassák, mit is tudnak. A Tippkirályban kiderül, ki is Magyarország legjobb fogadója, a Protipp-ben több rutinos öreg róka publikálja szelvényeit minden héten, míg a hatharom.com szerkesztői időről időre összedugják a fejüket és kiötlik az aktuális időszak legjobb tippjeit. Ezekből aztán megszületnek a hétvégi és hétközi kombik is.

Ne felejtsétek el, a hatharom.com heti többször is publikálja a rutinos szerkesztők és tippmesterek által összeválogatott, legjobbnak vélt kombit!

A szezon sajnos nem indult jól számunkra, hihetetlen mennyiségű kombi múlott egy gólon, ám az akadozó rajtot bámulatos folytatás követte.

Aki ugyanis október 1-je óta velünk tart, már három nyertes szelvénynek is örülhetett, amivel több, mint 6 egység profitra (54%-os ROI) tett szert.

A csütörtöki, EL-győztes kombi nagyon szépet szólt, ám meg sem közelíti az elmúlt hónapok legnagyobbat durranó szelvényét, ahol tippmestereink három angol meccs kombinálásával húztak be egy közel nyolcszoros oddsot.

Tartsatok tehát továbbra is velünk, hiszen minden hétvégi bajnoki fordulóra, minden EL- és BL-játéknapra, valamint minden világbajnoki selejtezőkörre rendszeresen készülünk konkrét szelvényekkel.

Bizonyítsd, hogy jobb vagy, mint a tippmestereink és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!