NB II

Bognárt kirúgták, új edzője van a Puskásnak

Az NB II-ben szereplő Puskás Akadémia szerződést bontott a szakmai vezetőkkel.

Fotó: plfa.hu

A Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott Bognár György szakmai igazgatóval, Szíjjártó István vezetőedzővel és Disztl Péter kapusedzővel. Az őszi szezonban Vincze István veszi át az NB II-es gárda irányítását. 

A felcsútiak vasárnap 0-0-ás döntetlent játszottak a Dorog együttesével a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. A tavaly még az első osztályban szereplő Puskás Akadémia hét győzelem mellett öt döntetlent és három vereséget könyvelhetett el eddig a szezonban. A csapat célja továbbra is a feljutás az első osztályba. Vincze István szakvezető a következőképpen kommentálta kinevezését: "A megbízatásom az őszi szezonból hátralévő öt meccsre szól, célunk, hogy kőkemény munkával minél több pontot szerezzünk". A korábbi kiváló válogatott támadó vasárnap Szegeden debütálhat a nagycsapat kispadján.

Bár a felcsúti alakulat csak az ötödik a tabellán, a magyar fogadóirodánál továbbra is az első számú esélyese a bajnoki címnek, a Puskás aranyérme jelenleg 3-as oddson fogadható.

Ki nyeri az NB II-t?    
Puskás Akadémia 3.00
Balmazújváros 3.25
Kisvárda 6.00
Békéscsaba 10.00
ZTE 10.00
[2294296] 2016-11-06 13:30:00 Szeged 2011 - Puskás Akadémiax;
211147