Sportfogadás

A fogadók szerint a Barca ismét legyőzi a Cityt

A Tippmixpro fogadói nem sok esélyt adnak hazai pályán a Manchester Citynek a Barcelonával szemben kedd este.

A fogadók szerint a Barcelona ismét legyőzi a Manchester Cityt.

Ismét egymásnak feszül a Barcelona és a Manchester City együttese a Bajnokok Ligájában, a felek ezúttal Angliában mérik össze tudásukat. A gárdák szűk két hete találkoztak egymással a Camp Noúba, s akkor Lionel Messi vezérletével a katalánok 4-0-ra győzték le Pep Guardioláékat.

Azóta a hazaiak három meccset játszottak, s mindössze egyet, a szombati bajnokijukat nyerték meg, míg a gránátvörös-kékek kettőből kettőt húztak be az október 19-ei meccs óta. Ugyanakkor a Barca sikerei vezéráldozatokkal jártak, hiszen immáron Jordi Alba, Andrés Iniesta, Jeremy Mathieu, Gerard Pique és Arda Turan is kidőlt, míg az angolok csak Bacary Sagnára és az eltiltott Claudio Bravóra nem számíthatnak biztosan kedden.

1X2    
Manchester City Döntetlen Barcelona
TippmixPro@2.70 TippmixPro@3.30 TippmixPro@2.45

Mindezek után a bukik abszolút háromesélyes meccset várnak, a fogadók viszont nem sok esélyt adnak a Manchester Citynek a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. Ugyanis a             adatai szerint a kedd esti meccsre beérkezett tétek 60 százaléka (!) vendég sikert vár, 31 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 9 százaléka (!) érkezett. Pedig a Barcelona voltaképp már megnyerte csoportját, ráadásul hétvégén igen komoly bajnoki találkozó vár a csapatra Sevillában.

[2363701] 2016-11-01 20:45:00 Manchester City - Barcelonax
214308