Sportfogadás

Így fogadják a Deportivo-Valenciát

A Tippmixpro fogadói nem sok esélyt adnak hazai pályán a Deportivo együttesének a Valenciával szemben hétfőn.

A fogadók szerint Naniék legalább egy pontra jók lesznek hétfőn.

A táblázat alapján alsóházi rangadóval zárul a spanyol bajnokság 10. fordulója, hiszen a 18. helyezett Deportivo a 16. pozícióban lévő Valenciát fogadja hétfőn este. Mindezek után elmondható, hogy egyik sincs fél jó formában, főleg úgy, hogy a csapatoktól lényegesen többet vár a közvélemény.

A hazai gárda az utolsó nyolc bajnokijából mindössze egyet tudott megnyerni, míg a vendégek, igaz, hogy az utolsó öt mérkőzésükből hármat is behúztak, de mindez csak arra volt elég, hogy az utolsó helyről elkerüljenek. Ráadásul a Denevérek sikerei közt nem találunk bravúrgyőzelmet, a tőlük jobb képességű együttesekkel szemben sorozatosan megadták magukat az utóbbi hetekben.

1X2    
Deportivo Döntetlen Valencia
TippmixPro@2.75 TippmixPro@3.15 TippmixPro@2.50

Mindezek után a bukik abszolút háromesélyes meccset várnak, a fogadók viszont nem sok esélyt adnak a Deportivónak a 10. forduló zárómérkőzésén. Ugyanis a             adatai szerint a hétfő esti meccsre beérkezett tétek 54 százaléka (!) vendég sikert vár, 41 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 5 százaléka (!) érkezett. Pedig a Valencia legutóbb közel négy éve tudott nyerni a Riazor Stadionban.

[2300603] 2016-10-31 20:45:00 Deportivo La Coruna - Valenciax
211384