Sportfogadás

A fogadók szerint simán nyer a Chelsea

A Tippmixpro fogadói szerint borítékolható, hogy a Chelsea magabiztosan győzi le a Southampton együttesét vasárnap.

A fogadóknál tuti a Chelsea győzelme vasárnap.

Igen komoly mérkőzést rendeznek a Premier League-ben vasárnap délután, hiszen a kilencedik helyezett Southampton az ötödik pozícióban lévő Chelsea-t fogadja. A felek kiváló formának örvendnek, hiszen a Szentek a legutóbbi öt bajnokijukon veretlenek maradtak, míg a Kékek zsinórban három nyertes PL-meccsen vannak túl, egy hete például a Manchester United gárdáját ütötték ki.

Ugyanakkor a vendégek nem hangoltak túl jól a találkozóra, hiszen az Angol Ligakupában a West Ham otthonában maradtak alul, míg a déliek hazai pályán győzték le a Sunderlandet. Utóbbi eredmény egyáltalán nem volt meglepő, hiszen a piros-fehéreknek idén nagyon megy a St. Mary's Stadionban, a hét lejátszott találkozójuk közül ötöt behúztak, míg kettőn döntetlent játszottak.

1X2    
Southampton Döntetlen Chelsea
TippmixPro@2.90 TippmixPro@3.20 TippmixPro@2.35

Mindezek után a bukik abszolút háromesélyes meccset várnak, a fogadók viszont teljesen egyértelműt. A             adatai szerint a vasárnapi meccsre beérkezett tétek 82 százaléka (!) vendég sikert vár, 15 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 3 százaléka (!) érkezett. Ez talán annak tudható be, hogy a Chelsea a legutóbbi három déli kirándulásából kettőt megnyert, a harmadik találkozó pedig döntetlennel zárult, igaz, ott is a Kékek álltak közelebb a sikerhez.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2252276] 2016-10-30 17:00:00 Southampton - Chelseax
209498