NB I

Ilyen oddson nem lehet kihagyni a Lokit?

  • varin

Több, mint kétszeres szorzón fogadhatunk rá, hogy a Loki nyer a gyengélkedő gyirmóti gárda ellen.

Egyértelműen kötelező győzelem előtt áll a Debreceni VSC csapata, amely Gyirmótra utazik. Mindkét csapatnak égető szüksége van a sikerre, mert három forduló óta nem sikerült nyerniük, ám egyértelműnek tűnik, melyik fél felé billen a mérleg nyelve az Alcufer Stadionban.

   
  1 x 2
Gyirmót-Debrecen 3.15 3.15 2.25

"Úgy látom, nem vagyunk elég agresszívek, ebben is feltétlenül kellene javulnunk, és az önbizalmunknak sem tesz jót a mostani helyzet. Nagyon szomorú vagyok, rendkívül rossz látni a Lokit a tabella kilencedik helyén. Ennek ellenére nem zuhanhatunk össze, harcolni kell tovább megalkuvás nélkül. Húsz forduló van még hátra, el kell kezdenünk sorra nyerni a meccseket, hiszek benne, hogy belelendülünk végre. Most következik két nagyon fontos összecsapás a válogatott mérkőzés miatti újabb szünet előtt a Gyirmót és a Mezőkövesd ellen, azokon a találkozókon kötelező hat pontot szereznünk!" - adta ki a feladatot csapattársainak Aleksandar Jovanovic.

A Loki már pénteken útnak indult Gyirmótra, gyakorlatilag a legjobb csapatával, hiszen csupán Ferenczi János és Chuka bajlódik sérüléssel.

Gyirmót#hun-gyirmot#5

Véleményünk szerint kifejezetten value tipp 2.25-ért a Loki-siker, ám talán még biztosabbnak látszik, hogy nem lesz gólparádé. A Gyirmót 13 meccsén 22 gól esett ugyan, ám ennek nagy része a szezon első felében, az utolsó nyolc meccsükön két 0-0 és hat 1-0 született. A legvalószínűbb eredmény így a szoros, egygólos Loki-siker.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.65
[2295483] 2016-10-29 18:00:00 Gyirmót - Debrecenx;
2016-10-29;212
209575