NB I

Előzésre készül a Honvéd

Amennyiben a Honvéd legyőzi a hétvégén a Haladás együttesét, úgy megelőzi a szombathelyi gárdát az NB I-ben.

Előzésre készül a kispesti csapat. - Fotó: honvedfc.hu

Rangadóra készülnek a Bozsik Stadionban, hiszen a negyedik helyezett Haladás látogat az ötödik pozícióban tanyázó Honvéd otthonába. A hazai csapat magabiztos kupasikerrel hangolt a zöld-fehérek ellen, hiszen Marco Rossi tanítványai 6-1-re nyertek a Rákosmenti KSK otthonában szerdán. A siker ráfért már a vörös-feketékre, mivel az MK-meccset megelőző három tétmérkőzésén nem tudott győzni a Honvéd.

Pedig Davide Lanzafameék kifejezetten jól játszottak az utóbbi hetekben, csak vagy későn ébredtek - lásd a Ferencváros elleni meccs - vagy szerencsétlenek voltak - lásd Újpest elleni mérkőzés - Azonban most fordulhat a kocka, hiszen a házon kívül gyengébben teljesítő, egyébként is hullámvölgybe kerülő szombathelyi csapatot látják vendégül.

Kattints a képre a játékért!

Noha a Haladás is győzelemmel hangolt a hétvégi ütközetre, hiszen a Vác együttesét győzte le a Magyar Kupában, a múlt héten óriási pofonba néztek bele Mészöly Géza fiai. A zöld-fehérek meglepetésre az újonc, ráadásul formán kívül lévő Mezőkövesd otthonában kapituláltak 3-0-ra. Pedig az előjelek vasi győzelmet aposztrofáltak, hiszen Halmosi Péterék a Ferencváros magabiztos legyőzését követően utaztak Borsodba.

Kiszámíthatatlan együttes benyomását kelti tehát mostanság a Haladás, ami főként a rengeteg sérültnek tudható be. Az orrtörést szenvedő Polgár Kristóf ugyan már elkezdte az edzéseket, de le van maradva társaitól, szintúgy, mint David Williams és Király Gábor. Rajtuk kívül pedig újabb focista, Németh Márió dőlt ki a szombathelyieknél, vagyis Mészöly Gézának fejfájást okozhat a kezdőcsapat összeállítása.

Mindezek után nem lenne meglepő, ha a kispesti együttes megtörné a jeget és 2014 után ismételten legyőzné hazai pályán a Haladás együttesét. A vörös-feketéknek egyébként is szokásosnál jobban kell iparkodniuk, hiszen szurkolótáboruk 25 éves fennállását ünnepli a hétvégi meccsen, már pedig egy Honvéd-sikernél szebb ajándékot aligha kaphatna az Északi Kanyar.

Honvéd-Haladás
hatharom.com-tipp: Honvéd
TippmixPro@1.85
[2295485] 2016-10-29 15:30:00 Honvéd - Haladásx;