Premier League

Egyedül a Tottenham vív rangadót

A londoniak a bajnok Leicestert fogadják, a többi óriás viszont könnyedén nyerhet szombaton Angliában. PL előzetes.

A Tottenham a bajnok Leicestert fogadja szombaton.

A Premier League 10. fordulójának nyitómérkőzése egy igen egyértelmű találkozónak tűnik, hiszen az utolsó helyezett Sunderland a második helyen tanyázó Arsenalt fogadja. A hazai együttes pocsékul teljesít idén, mivel még mindig nyeretlen, s mindössze két döntetlent tud felmutatni a bajnokságban, ráadásul a legutóbbi öt tétmeccséből négyet is elbukott. Ezzel szemben az Ágyúsok felszálló ágban vannak, sorra nyerik a találkozóikat, s noha a Middlesbrough ellen nem sikerült győzniük, a tabellán már csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak a második helyre. Mivel a Fekete Macskáknál továbbra is kimarad egy rakás meghatározó játékos sérülés miatt, míg a vendégek voltaképp a legjobbjaikkal állhatnak fel, szinte borítékolható, hogy az Arsenal nyerni tud északon, amire a     1.38-szoros szorzót kínál.

Noha az elmúlt héten óriási pofonba nézett bele a Manchester United, nagy valószínűséggel kijavítja hibáját és legyőzi a Burnleyt hazai pályán. Merthogy hiába kaptak ki José Mourinhóék 4-0-ra múlt vasárnap a Stamford Bridge-en, a Vörös Ördögök szerdán 1-0-ra legyőzték a városi rivális Cityt az Angol Ligakupában. Arra a sikerre pedig építhetnek a hazaiak, ráadásul már csak minimális hiányzóval kell számolnia a portugál mesternek a hétvégén. A Burnley együttese meglepetésre legyőzte az Evertont egy hete, azonban házon kívül nem túl acélos az újonc alakulat, amit jól példáz, hogy még pontot sem szerzett idegenben, illetve valamennyi meccsén három gólt kapott. A United eddig mindig nagyon simán győzte le a bordó-kékeket, ezúttal is úgy tűnik, hogy minden adott a magabiztos, legalább kétgólos hazai győzelemhez - 1.55 @ Tippmixpro -

Kellemetlen mérkőzés vár a Tottenhamre, amely gárda a regnáló bajnok Leicestert látja vendégül. A játéknap rangadóját a londoniak várják rosszabb helyzetből, hiszen a legutóbbi négy tétmérkőzésükön nem tudtak nyerni, ráadásul hétközben az Angol Ligakupában maradtak alul az Anfield Roadon. Ezzel szemben a Rókák már-már tavalyi önmagukat idézik, hiszen zsinórban kétszer is nyerni tudtak. A vendégek egyébiránt annak köszönhetően, hogy gyakorlatilag továbbjutottak BL-csoportjukból, ismét a bajnokságra fókuszálhatnak, vagyis újfent beleszólhatnak a nagyok dolgába. Emiatt szerintünk bármi megtörténhet a mérkőzésen, még az is, hogy a Tottenham elveszíti veretlenségét a bajnokságban. Ám a mindkét csapat szerez gólt fogadás kézenfekvőbbnek tűnik, egyébként is a felek legutóbbi hat fővárosi meccsén ez ötször fordult elő. Ezen fogadási lehetőségre a     1.75-szörös szorzót kínál.

A City megszakítaná nyeretlenségi szériáját Birminghamben.

A kedvenc ellenfele, a West Bromwich otthonában térhet vissza a helyes útra a Manchester City. Pep Guardiola együttesének nem igazán megy az utóbbi hetekben, mivel immáron zsinórban hat nyeretlen mérkőzésen vannak túl az Égszínkékek. Szombaton azonban nagy esélye van a sikerre a manchesterieknek, hiszen a birminghami alakulat sincs valami kirobbanó formában, ráadásul Tony Pulisnál több kulcsjátékosa is kimarad, na, meg persze azt sem lehet szó nélkül hagyni, hogy a WBA legutóbbi kilenc (!) City elleni meccsét rendre elbukta. Noha a Barcelona elleni Bajnokok Ligája találkozóra is kell tartalékolnia már a vendégeknek, muszáj javítaniuk a bajnokságban, hiszen már négyen is beérték a pár héttel korábban még utcahosszal vezető gárdát aPremier League-ben. Úgy véljük, hogy a siker összejön a vendégeknek, amire 1.45-szörös oddson lehet fogadni a    -n.

A szombati játéknap a Crystal Palce-Liverpool mérkőzéssel ér véget. A találkozót egyértelműen a vendégek várják jobb helyzetből, hiszen sorra aratják a sikereket, hétközben pedig hazai pályán ejtették ki a Tottenham gárdáját az Angol Ligakupában. Ezzel szemben a fővárosi alakulat hullámvölgybe került, az utolsó öt tétmérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni. Ám nem is ez a legnagyobb probléma Alan Pardew együttesénél, hanem az, hogy a szakvezető ezúttal sem számíthat négy meghatározó játékosára. Mindezek után nem kérdés, hogy ki a meccs favoritja, s mi is úgy véljük, hogy március után októberben is legyőzi a Liverpool a Palace-t - 1.70 @ Tippmixpro - Londonban.

A Middlesbrough-Bournemouth és a Watford-Hull mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide!

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Sunderland-Arsenal 7.00 4.70 1.38
Manchester United-Burnley 1.18 6.00 15.00
Middlesbrough-Bournemouth 2.45 3.05 2.90
Tottenham-Leicester 1.60 3.70 5.40
Watford-Hull 1.75 3.50 4.50
West Bromwich-Manchester City 6.60 4.20 1.45
Crystal Palace-Liverpool 4.55 3.70 1.70





 

 

 

 

 

 

2016-10-29;47
209498