Spanyol foci

Botlott a United, simázott a Bayern, Ronaldo triplázott

A szombat délután pályára lépő csapatok közül simán nyert az Arsenal, a City, a Bayern München és a Real Madrid is, José Mourinho és a Manchester United viszont továbbra is botladozik.

Németországban a címvédő Bayern München a kupa után a bajnokságban is legyőzte az Augsburgot, ezúttal idegenben, a bajorok legjobbja a két gólig jutó Robert Lewandowski volt. A "magyar rangadón" a Kleinheisler Lászlót végig a soraiban tudó Darmstadt 2-0-s vereséget szenvedett a Gulácsi Péterrel felálló Lipcsétől. A Leverkusen igen értékes győzelmet aratott Wolfsburgban, a gyógyszergyáriak sikerét pedig növeli, hogy a szünetben még a Farkasoknál volt az előny.

Az Augsburg-Bayern München meccs góljai:

Angliában a szombati játéknap az Arsenal fölényes sikerével kezdődött, az Ágyúsok a Sunderland otthonában nyertek 4-1-re. Arséne Wenger csapatának ez volt zsinórban a 14. veretlenül megvívott tétmeccse, a Premier League tabelláján őrzi második helyét a Manchester City mögött. Pep Guardiola együttese is begyűjtötte a három pontot, az  Égszínkékek a West Brom otthonában gurítottak egy négyest. A másik manchesteri gigász, a United viszont megbotlott, José Mourinho alakulata csak gól nélküli döntetlent ért el az Old Traffordon a Burnley ellen. A forduló rangadóján a Tottenham odahaza vívott 1-1-es döntetlent a bajnoki címvédő Leicester ellen.

A West Brom-Manchester City meccs góljai:

Spanyolországban a Sevilla csak 1-1-es remit ért el a Sporting Gijón vendégeként, míg a Real Madrid Cristiano Ronaldo vezérletével vitte el a három pontot az újonc Alaves vendégeként. A portugál klasszis ugyan elhibázott egy büntetőt, ám így is triplázni tudott, így újra ott versenybe szállt a gólkirályi címért. A 4-1-es madridi siker egyébként egy vaskos nyerő tippet is jelentett, hiszen a meccs előtt 2.60-os oddsal fogadtuk meg a mindkét csapat szerez gólt és vendég opciót.

Az Alaves-Real Madrid meccs góljai:

2016-10-29;54
2016-10-29;47
2016-10-29;87