Sportfogadás

Így fogadják a Lille-PSG meccset

A Tippmixpro fogadóinak döntő többsége szerint a párizsi csapat bedarálja a Lille együttesét péntek este.

A fogadók szerint biztosra vehető a PSG sikere péntek este.

A korábbi évekkel ellentétben úgy tűnik, hogy a Ligue 1 11. fordulójának nyitómérkőzése, a Lille-PSG manapság már nem számít rangadónak. Köszönhető mindez a hazaiknak, akik a legutóbbi nyolc bajnokijukból mindössze kettőt tudtak megnyerni, ami által csak a 16. helyen szerénykednek a francia élvonalban. Ezzel szemben a vendégek jó formában és a harmadik pozícióból várják a találkozót, mondjuk ezt úgy, hogy vasárnap este gól nélküli döntetlenre voltak képesek az ősi rivális Marseille ellen.

A fővárosiaknak egyébiránt nagyon megy a Lille otthonában mostanság, hiszen a legutolsó öt fellépésük közül négyszer nyerni tudtak Edinson Cavaniék, a maradék egyen pedig csak egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően kényszerültek pontosztozkodásra a házigazdával.

1X2    
Lille Döntetlen PSG
TippmixPro@6.00 TippmixPro@3.80 TippmixPro@1.52

Mindezek után nem is meglepő, hogy mind a bukmékereknél, mind a fogadóknál is a PSG a mérkőzés favoritja, hiszen a             adatai szerint a péntek esti meccsre beérkezett tétek 85 százaléka (!) vendég sikert vár, 9 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaik győzelmére a tétek mindössze 6 százaléka (!) érkezett.

[2241430] 2016-10-28 20:45:00 Lille - Paris Saint Germainx
208676