Német foci

Magához láncolná legjobbjait a Bayern München

Izgalmas hetek várhatnak a Bayern München szurkolóira, német sajtóhírek szerint ugyanis három ikonikus játékossal is szerződést hosszabbíthatnak a bajorok.

A német Sport1 beszámolója szerint a német rekordbajnoknál november folyamán hivatalosan is bejelenthetik, hogy Arjen Robben, Franck Ribéry és Robert Lewandowski is hosszabbít a klubbal. A csatorna a bejelentést 'óriási meglepetésként' írta le, miután az elmúlt hónapokban többször lehetett arról hallani, hogy Robben és Ribéry ideje lejárt a Bayernnél, így mindketten távozhatnak. A mostani megállapodás értelmében azonban akár Münchenből vonulhatnak vissza, hiszen 2019-ig szólna a szerződés, amikor a holland 35, a francia pedig 36 éves lesz.

A lengyel Lewandowski esete annyiban más, hogy őt mindenképpen meg akarták tartani a bajorok, ami nem egyszerű feladat, hiszen a Real Madridtól kezdve több európai sztárcsapat is vinné a támadót. Lewandowski a hírek szerint évi 15 millió eurós fizetésről szóló tervezetet kap majd.

A Bayern München nyolc forduló után veretlenül vezeti a Bundesliga tabelláját, a Bajnokok Ligája csoportköréből szinte biztos a továbbjutása, míg a Német Kupában szerda este az Augsburgot fogadja. Carlo Ancelotti együttesének nem okozhat gondot odahaza két vállra fektetni az ellenfelet, legalábbis a hazaira szóló 1.10-es szorzó erre enged következtetni.

[2365883] 2016-10-26 20:45:00 Bayern München - Augsburgx;5
[2365883] 2016-10-26 20:45:00 Bayern München - Augsburgx;