Magyar Kupa

Kilencet rúgott a Fradi, hetet a Vasas, kiesett a Paks

  • ivan

A Magyar Kupa hetedik fordulójának szerdai mérkőzésén a Fradi, a Videoton és a Vasas is kitömte alacsonyabb osztályú ellenfelét. Vácott tudott nyerni a Haladás, Salgótarjánban a Diósgyőr, a Paks viszont alulmaradt Balmazújvárosban.

A címvédő Ferencváros a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztály éllovasa, a Koroncói KSSZE otthonában lépett pályára. Thomas Doll ugyan olyanoknak is lehetőséget adott, akik számítanak alapembernek a bajnoki csapatban, ezzel együtt a Fradi hozta a kötelezőt és 9-0-s győzelmet aratott az amatőr vendéglátója ellen. A zöld-fehéreknél Busai volt a meccs embere, aki 4 góllal vette ki részét a győzelemből.
A Videoton Csongrád Megye I-ben jelenleg második helyen álló Makó vendége volt és 60 percnyi játék után beállította az 1-6-os végeredményt. A fehérváriaknál Feczesin Róbert két gólig jutott.

vasasfc.hu

Az NB I-es listavezetőjét az NB III-as Csorna sem tudta feltartóztatni. A Vasas nem vette félvállról a találkozót és ennek köszönhetően már a szünetre eldöntötte a továbbjutás kérdését (0-3), a fordulás után már inkább fesztelen játékot láthatott a közönség. Az angyalföldieknél Ferenczi és Saglik is duplázni tudott.

Magabiztos győzelmet aratott a Budapest Honvéd az NB III-as Rákosmente vendégeként (1-6), akár csak az Újpest, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnokság I. osztályában szereplő és jelenleg listavezető Mád FC vendégeként (0-4). Nem ment ilyen könnyen a továbbjutás a Diósgyőrnek, amely soványka, 1-0-s győzelmet aratott az NB III-as Salgótarján otthonában.

Az élvonalban szereplő Mezőkövesdé a játéknap legnagyobb arányú győzelme, Pintér Attila csapata 13-0-ra verte a Somogy megyei első osztályban szereplő Marcalit. Az MTK 3-1-re tudott nyerni Balassagyarmaton, a Haladás pedig 3-0-ra verte idegenben a Vácot.

Az egyetlen élvonalbeli búcsúzó gárda a Paks volt, amely egy fordulatos meccsen, 3-2-re maradt alul az NB II élcsapatának számító Balmazújváros vendégeként.

A másodosztályú gárdák közül búcsúzott a Nyíregyháza, amely 3-2-re kikapott Kozármislenyben, így Véber György nem tudott nyertes meccsel bemutatkozni a Szpari kispadján. A Dorog simán nyert Hódmezővásárhelyen (0-4), a Sopron legyőzte a "kis Szegedet", a Puskás Akadémia pedig a 4. osztályú Móüri SE-t verte 3-0-ra, egy 0-0-s félidő után.

Magyar Kupa, 7. fordulós eredmények
KIRÁLY SZE - REAC 0 - 4
CSORNAI SE - VASAS FC 2 - 7
BALASSAGYARMATI VSE - MTK BUDAPEST 1 - 3
KECSKEMÉTI LC - DUNAHARASZTI MTK 5 - 0
MÓR VÁROSI SE - PUSKÁS AKADÉMIA FC 0 - 3
HR-RENT KOZÁRMISLENY - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3 - 2
HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC - DOROGI FC 0 - 4
M-FOCI KFT. - VIDEOTON FC 1 - 6
BÁCSALMÁSI PVSE - CELLDÖMÖLKI VSE 1 - 2
VÁC FC - SWIETELSKY HALADÁS 0 - 3
SZEOL SC - SWIETELSKY-SOPRONI VSE 1 - 3
RÁKOSMENTE - BUDAPEST HONVÉD 1 - 6
MARCALI VFC - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 0 - 13
TURA VSK - PUTNOK FC 1 - 2
KÖRMENDI FC - SZENTLŐRINC SE 2 - 5
FC HATVAN - JÁSZBERÉNYI FC 3 - 2
MÁD FC - ÚJPEST FC 0 - 4
BUDAFOKI MTE - SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 2 - 1
BICSKEI TC - SZIGETSZENTMIKLÓS 2 - 1
STC SALGÓTARJÁN - DVTK 0 - 1
BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ - PAKSI FC 3 - 2
KORONCÓ KSSZE - FERENCVÁROSI TC 0 - 9
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - GYIRMÓT FC GYŐR 2 - 3
TÁLLYA KSE - CEGLÉDI VSE 1 - 3
TISZASZIGET SE - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 0 - 1
BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE - VÁRFÜRDŐ-GYULAI TERMÁL FC 1
(Büntetőkkel 4-3)
- 1
 
ÉRDI VSE - BUDAÖRS 3
(Büntetőkkel 4-1)
- 3
DUNA ASZFALT TVSE - ZTE FC 16:30 ó -  
ETO FC GYŐR - KOMÁROM VSE 16:30 ó -  
2016-10-26;213

Tippelj a magyar meccsekre a Tippkirályban!