Sportfogadás

Háromesélyes a manchesteri derbi

A Tippmixpro fogadói sem tudnak dönteni a manchesteri derbivel kapcsolatban, náluk egy hajszállal a City a favorit.

A fogadók szerint ezúttal is kiszámíthatatlan manchesteri derbi vár ránk.

Ismét összecsap José Mourinho és Pep Guardiola, mint manchesteri szakvezetők, azonban ezúttal nem a Premier League-ben, hanem az Angol Ligakupában. A felek első találkozása a katalán mesternek sikerült jobban, hiszen az Égszínkékek 2-1-re tudtak nyerni az Old Traffordon szeptember elején.

Azóta elég sok minden történt, például az, hogy mindkét manchesteri alakulat formán kívül van. A hazaik például legutóbbi három bajnokijukat nem tudták megnyerni, igaz, közte legalább két Európa Liga találkozót behúztak, míg a vendégek a szenzációs szezonrajtot követően zsinórban öt (!) nyeretlenül megvívott találkozóval a hátuk mögött várják a szerdai ütközetet.

1X2    
Manchester United Döntetlen Manchester City
TippmixPro@2.40 TippmixPro@3.10 TippmixPro@2.70

Mindezek után egy izgalmas meccsre van kilátás, főleg úgy, hogy biztosak lehetünk benne, hogy mind a két edző alaposan felforgatja kezdőcsapatát a vasárnapi Premier League mérkőzéshez képest. Ennek is betudható, hogy a fogadók sem tudják, hogy mire számítsanak, hiszen a             adatai szerint a szerdai meccsre beérkezett tétek 39 százaléka vendég sikert vár, 34 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaik győzelmére a tétek 27 százaléka érkezett.

[2380579] 2016-10-26 21:00:00 Manchester United - Manchester Cityx;