Serie A

Edzőt buktatnak szerdán Milánóban?

  • varin

Ha az Internazionale ma sem nyer, Frank de Boernak biztosan mennie kell. De mit szeretnének vajon a játékosok?

Ha valakinek a helyében nem lennénk manapság, az egészen biztosan Frank de Boer, az Internazionale mestere. A holland vezérnek igencsak kifele áll a szénája Milánóból, az Európa Liga-kudarcok mellett ugyanis a bajnokságban is gyengélkednek a kék-feketék. Nem úgy Torino második számú gárdája, amely szeptember eleje óta veretlen és már az ötödik helyen áll a Serie A-ban. A Bikák most végleg kiöklelhetik De Boert Itáliából.

[2319878] 2016-10-26 20:45:00 Inter - Torinox

"Nem akarok arról beszélni, hogy elveszíthetem az állásomat, csupán a holnap esti mérkőzés jár a fejemben" - kezdte keddi sajtótájékoztatóját az Ajax korábbi edzője.

Mögöttem áll mindenki a klubnál, pozitív a légkör is, sokat beszélgetünk erről. Úgy érzem, a tulajdonostól elkezdve a játékosokig mindenki támogat. Foglalkoznunk kell a nehézségekkel, ugyanakkor nem hiszem, hogy ezeket a problémákat megoldaná egy edzőcsere.

Lépésről lépésre igyekszünk kilábalni a hullámvölgyből, amelybe kerültünk. Azt pedig nem gondolom, hogy ha előbb kerülök a csapathoz, akkor bármit máshogyan csináltam volna" - mentegette magát a 46 éves holland, aki érezhetően nem szívesen csomagolná össze a holmiját.

Az utolsó öt tétmeccséből csupán egyet megnyerő kék-feketéknél folyamatosak a belviszályok Icardi személye miatt, aki ezúttal is kezdő lesz. Az Internél vélhetően Felipe Melo és Gary Medel hiányzik majd, Antonio Candreva ugyanis felépült.

Torino#ita-torino#5

Szinisa Mihajlovics csapatánál is lesznek maródiak, Leandro Castan és a házi gólkirály, Iago Falque sem tudott a csapattal edzeni, ők vélhetően a padra ülnek majd, míg Cristian Molinaro oda sem. A Bikáknál azonban a remek felkészülési időszak után a főszezonban sincs ok a panaszkodásra, hat mérkőzés óta veretlenek, verték már idén a Romát és a Fiorentinát is.

A két csapat nagyon színes eredménysort produkált az elmúlt években egymás ellen. Habár 2014-ig az Inter egyik kedvenc ellenfele volt a Torino, a Bikák az előző két San Siróban lejátszott meccsen elhozták a 3-3 pontot.

Nagy kérdés, hogy az Inter-játékosok hogy állnak De Boerhoz, mennyire szeretnék, ha ő maradna a csapat élén. Mindenesetre nem lesz könnyű szerda este kék-feketében futballozni, az ellenséges hangulat ugyanis szinte garantált lesz.

 Döntetlen vagy Torino
@1.76
[2319878] 2016-10-26 20:45:00 Inter - Torinox;
2016-10-25;55
2016-10-26;55
2016-10-27;55
211987