Női kézilabda

Hozza-e a kötelezőt a Fradi?

A bukmékerek szerint a Ferencváros női kézilabdacsapata tönkre veri orosz ellenfelét a Bajnokok Ligájában.

Kötelező győzelem előtt a Fradi.

Ahhoz képest, hogy milyen rossz előjelekkel várta a Ferencváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája első fordulóját - vereség a Győr és az Érd otthonában -, olyan jól sikerült a zöld-fehéreknek szkopjei kirándulásuk. Elek Gábor együttese ugyanis azzal a Vardarral játszott döntetlent, amely az elmúlt három kiírásban mindig eljutott a FinalFourig, ráadásul a sorozat egyik legnagyobb favoritja.

A szkopjei remi viszont csak akkor ér sokat, ha Szucsánszki Zitáék vasárnap legyőzik az orosz bajnok Asztrahanocskát. A csoportkör sorsolásának pillanatában még roppant keménynek tűnt ez a párharc, azonban a vendégek nagyon meggyengültek azóta, hiszen kilenc játékos, és a mesteredző, Jevgenyij Trefilov is távozott a csapattól. Ugyanakkor még így sem szabad félvállról venni a Fradinak az Asztrahanocskát, hiszen az oroszok a nyitókörben három találattal legyőzték a Leipzig együttesét, míg a németek előtt azt a Krasznodart nyomták le két góllal, amely csapathoz a nyáron távozott Trefilov és vitte magával a bajnoki címet nyerő játékosokat.

„Akkor lennék elégedett, ha a stabilizálnánk a szkopjei teljesítményünket. Épp ezért kiemelten fontos az orosz bajnok Asztrahanocska elleni BL-meccsünk, elvégre Macedóniában helyreállt a csapat önbizalma, de újabb győzelmek szükségesek a megszilárdításához. Ugyanaz a tűz kell, hogy lobogjon bennünk, mint Szkopjéban, és ha ez a tűz megvan, akkor újra szép eredményeket érhetünk el, amelyekkel lángra lobbanthatjuk a ferencvárosi kézilabdát. Ehhez a lobbanáshoz azonban a szurkolóinkra is szükségünk van, hogy olyan légkörben fogadhassuk riválisainkat, amilyet az előző években megszokhattunk.” - nyilatkozta Bognár László a csapat ügyvezető igazgatója, a fradi.hu-nak.

A felek közül perpillanat a pestiek képviselnek nagyobb játékerőt, ám véleményünk szerint a bukmékerek túlzóra vették a figurát, akik sima hazai sikert várnak, hiszen háromesélyben mindössze 1.03-szoros pénzt kínálnak a Ferencváros győzelmére. A hendikep határt 6,5-nél állapítottál meg a fogadóirodák, míg a gólok számát illetően 53,5-nél húzták meg a vonalat.

1X2    
FTC Döntetlen Asztrahanocska
TippmixPro@1.03 TippmixPro@13.50 TippmixPro@11.25