Premier League

Simázhat az Arsenal és a Liverpool

Az Ágyúsok és a Vörösök otthon hozhatják a kötelezőt, míg a Tottenhamre és a Leicesterre nehéz menet vár. PL előzetes.

Özilék a Premier League-ben is simán nyerhetnek.

Két jó formában lévő csapat mérkőzésével, vagyis a Bournemouth-Tottenham ütközettel rajtol a Premier League kilencedik fordulója. A hazai együttes az elmúlt hetekben magára talált, és szorgosan gyűjtögeti a pontokat, a múlt héten például 6-1-re (!) nyertek a déliek a Hull ellenében otthoni környezetükben. A Tottenham teljesítményére sem lehet panasz, viszont mióta véget ért a kéthetes kényszerpihenő, Mauricio Pochettino együttese mindössze két döntetlenre volt képes a West Brom és a CSZKA Moszkva ellen. A felek közt ugyanakkor nagy a differencia - tavaly oda-vissza nagyon simán nyert a londoni együttes -, ráadásul a hazaiaknál többen is sérüléssel bajlódnak, így pedig a Tottenham visszatérhet a helyes útra, s ismét nyerhet. A vendégsikerre a    -n 1.95-szörös szorzón lehet fogadni.

Érdekes mérkőzést rendeznek a Turf Mooron, ahol a Burnley az Evertont fogadja. Egyik fél sincs igazán jó passzban, sőt voltaképp mind a hazaiak, mind a vendégek gödörben vannak, hiszen az újonc gárda legutóbbi négy meccséből hármat is elbukott, míg a liverpooliak immáron négy tétmérkőzés óta nyeretlenek. Mindezek után bármilyen eredmény előfordulhat a felek hétvégi meccsén, azonban a hiányzók névsorát, illetve a csapatok képességeit figyelembe véve szerintünk a Stolverkosok a mérkőzés favoritjai, azonban ilyen szorzón nem éri meg az Evertonra fogadni. A gólokban több érték van, köszönhetően annak, hogy mindkét félen ott az eredménykényszer, illetve a görcsösség mellett sem lehet elmenni szó nélkül, így pedig vélhetően maximum két találatig - 1.65 @ Tippmixpro - jutnak a felek.

Úgy tűnik, hogy egy újabb könnyű mérkőzés vár az Arsenalra, amely csapat a Middlesbrought látja vendégül szombaton. Az Ágyúsok pazar formában vannak, az utolsó tíz tétmérkőzésükből kilencet (!) megnyertek, míg a maradék egyen döntetlent játszottak. A hétvégi találkozóra is jól hangoltak Arséne Wenger fiai, hiszen 6-0-ra győzték le a bolgár bajnok Ludogorec csapatát a Bajnokok Ligájában. Ezzel szemben a Boro pocsék formában van, utolsó hét meccsén nem tudott nyerni, ráadásul ezen találkozókból ötöt - egyet a Ligakupában hosszabbítást követően - is elbukott. A vendégeknél ráadásul egyre vékonyabb a keret a sérültek miatt, míg Arséne Wenger a megszokott hiányzok mellett mindössze Granit Xhakára nem számíthat eltiltás miatt. Mindezek után egyértelmű, hogy mely csapat a mérkőzés favoritja, szerintünk az Ágyúsok nem hibáznak a hétvégén és magabiztosan, legalább két góllal legyőzik az újonc csapatot, amire a     1.65-szörös pénzt kínál.

A Liverpoolnak nem jelenthet problémát a WBA legyőzése.

A bajnoki címvédő Leicester City együttesére a táblázat alapján nehéz meccs vár, hiszen a négy hellyel előtte lévő Crystal Palace gárdáját fogadja. A felek közül ugyanakkor a Rókák várják lélektanilag jobb helyzetből a meccset, hiszen, igaz, hogy Claudio Ranieriek nagyon simán kikaptak múlt hét szombaton a Chelsea otthonában, azonban a Bajnokok Ligájában újfent nyertek, aminek köszönhetően gyakorlatilag továbbjutottak csoportjukból, így pedig a Premier League-re fókuszálhatnak. Ezzel szemben a Sasok londoni rangadót buktak hazai pályán a West Ham ellen, ráadásul Alan Pardew együttesében egyre több kulcsjátékos dől ki sérülés miatt. Mindezek után, illetve figyelembe véve a felek tavalyi egymás elleni mérkőzéseit - mindkétszer nyerni tudtak a Rókák -, nagy esély mutatkozik arra, hogy a Leicester legyőzi a londoni együttest - 2.00 @ Tippmixpro -.

Az egyre kilátástalanabb helyzetben lévő Swansea, az ismét magára találó Watford gárdájával mérkőzik a Liberty Stadionban. A walesi gárda csapnivaló formában van, hiszen az utolsó hét tétmérkőzésén mindössze egy pontot (!) tudott szerezni. A vendégek viszont ismét jó passzban vannak, mivel a Middlesbrough otthonában elért bravúrgyőzelemmel hangoltak a fekete-fehérek ellen. A Watford tehát jobb passzban van, azonban hiába gyengélkedik a Swansea, hazai pályán még így is veszélyes lehet, pláne egy potenciális kiesőjelölttel szemben. A felek az elmúlt szezonban mindkétszer nagyon gyenge meccset játszottak, s erre most is nagy esély van, vagyis úgy véljük, hogy a mérkőzések góljainak száma 2,5 alatt lesz, amire a     1.75-szörös pénzt fizetne ki.

Noha legutóbb bő két éve győzte le a Liverpool a West Bromwich gárdáját, ezúttal a papírforma kategóriájába tartozna a Vörösök sikere. Merthogy Jürgen Klopp együttese parádés formában van, még annak ellenére is, hogy hétfőn csak egy gólnélküli döntetlenre volt képes a Manchester United ellen. A West Brom immáron négy mérkőzés óta veretlen, ám a birminghami csapat az utóbbi három alkalommal ikszelt, pedig a Tottenham kivételével alsóházi csapatokkal találkozott. Mivel minden fontos játékosukra számíthatnak a hazaiak, így szerintünk nem marad el a Vörösök győzelme, na, meg persze a gólok sem, avagy a Liverpool nyer és a mérkőzés góljai 2,5 fölötti fogadásban látunk értéket - 1.75 @ Tippmixpro -.

A Hull-Stoke és a West Ham-Sunderland mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide!

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Bournemouth-Tottenham 3.70 3.35 1.95
Burnley-Everton 5.30 3.60 1.63
Arsenal-Middlesbrough 1.25 5.50 10.00
Leicester-Crystal Palace 2.00 3.25 3.65
Swansea-Watford 2.30 3.20 3.00
Hull-Stoke 2.80 3.15 2.45
West Ham-Sunderland 1.70 3.65 4.60
Liverpool-West Bromwich 1.27 5.00 10.50





 

2016-10-22;47
209498