Sportfogadás

Így fogadják a Milan-Juventust

A Tippmixpro fogadói szerint borítékolható, hogy a Juventus nyeri a szombat esti olasz rangadót.

A fogadók szerint borítékolható a Juventus sikere.

Óriási rangadót rendeznek szombat este a Serie A kilencedik fordulójában, amikor is a Milan a Juventus együttesét fogadja. A hazaik hosszú idő után jól szerepelnek a bajnokságban, mindössze rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően nem a második, hanem a harmadik helyről várják a derbit. A vendégek is jó formában vannak vannak, nyolc bajnokijukból hetet is megnyertek, így magabiztosan vezetik a ligát. A Zebrák egyébiránt egyetlen vereségüket idén épp a San Siróban szedték össze, igaz, akkor az Interrel találkoztak Massimiliano Allegriék.

A formák alapján tehát kifejezetten jó mérkőzés várható a felek közt szombaton, vagyis könnyen lehet, hogy megszakad a Juventus három győzelemből álló sorozata a Milan otthonában.

1X2    
Milan Döntetlen Juventus
TippmixPro@4.30 TippmixPro@3.40 TippmixPro@1.80

Mindezek után némileg meglepő, hogy a fogadók szerint borítékolható, hogy a Zebrák elviszik a három pontot Milánóból, hiszen a             adatai szerint a hétvégi meccsre beérkezett tétek 56 százaléka (!) Juventus győzelmet vár, 35 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak sikerére mindössze a tétek 9 százaléka (!) érkezett.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozótól, akkor kattints ide!

[2319860] 2016-10-22 20:45:00 AC Milan - Juventusx
211987

Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!