Sportfogadás

Angol meccsekből profitálnánk a hétvégén

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

West Ham-Sunderland
Tipp: West Ham
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

Kezd formába lendülni a West Ham, hiszen a Middlesbrough elleni döntetlent követően az elmúlt héten londoni rangadót nyert Slaven Bilic együttese. A Kalapácsosok idegenben győzték le a jól rajtoló Crystal Palace-t, vagyis bizakodva várhatják a hétvégi meccsüket. Merthogy a bordó-kékek azt a Sunderlandet fogadják, amely együttes még mindig nyeretlen a Premier League-ben és egyre kilátástalanabbul játszik, ráadásul a vendégeknél immáron nyolc meghatározó játékos marad ki ilyen vagy olyan okok miatt. Mindezek után, illetve figyelembe véve azt, hogy a felek legutóbbi két londoni meccsét a hazaiak nyerték, nem is lehet kérdés, hogy kire fogadunk szombaton.

[2252271] 2016-10-22 16:00:00 West Ham United - Sunderlandx;

Hull-Stoke
Tipp: Stoke
Odds:
 2.45 @ Tippmixpro

Óriási esély előtt a Stoke, hogy megduplázza győzelmeinek számát, hiszen a Fazekasok a Hullhoz látogatnak. A Tigrisek az elmúlt hetekben a pofozógép szerepét töltötték be a Premier League-ben, hiszen sorra kapták a pofonokat, a sárga-feketék gólaránya az utolsó négy meccsükön 3-17. Mindez főként a megannyi sérültnek köszönhető, szombaton is hét játékos csak a nézőtérről szurkolhat a Citynek. A vendégeknél a múlt héten átszakadt egy gát, hiszen Joe Allenék megszerezték első sikerüket a bajnokságban, méghozzá Sunderland ellen. A piros-fehérek szemre is tetszetősen játszanak már egy ideje, s most már úgy néz ki, hogy ez az eredményekben is megmutatkozik. Mivel Mark Hughes valamennyi kulcsjátékosa vállalni tudja a játékot szombaton, így szerintünk a Stoke zsinórban második bajnokiját is megnyeri.

[2252266] 2016-10-22 16:00:00 Hull City - Stoke Cityx;

Aston Villa-Fulham
Tipp: Aston Villa
Odds: 
1.90 @ Tippmixpro

Noha a múlt heti kombink csak az Aston Villa-n ment el, ezúttal is bizalmat szavazunk a birminghami klubnak. Merthogy Steve Bruce irányításával elindult jó irányba a bordó-kék csapat, ugyanis a Wolves elleni remit követően Readingben sikerült nyerniük Jordan Ayewék, ráadásul úgy, hogy a mindent eldöntő találatot a mérkőzés utolsó percében vitték be. Ezzel szemben a Fulham visszaesni látszik, igaz, eddig is a szerencsének köszönheti, hogy ennyi pontot szerzett, mivel a londoniak gyakorlatilag folyamatosan adok-kapok meccseket vívnak, köszönhetően roppant gyenge védelmüknek. A fekete-fehérek az utolsó hat tétmérkőzésükön 13-szor kapituláltak, ami óriási számnak számít, főleg ezen a szinten. A hazaik jobb erőkből állnak, s mivel Steve Bruce-nak sikerült felkavarni az állóvizet, úgy véljük, hogy a birminghamiek behúzzák hétvégi ütközetüket.

[2259440] 2016-10-22 16:00:00 Aston Villa - Fulhamx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás West Ham-Sunderland West Ham 1.70 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Hull-Stoke Stoke 2.45 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Aston Villa-Fulham Aston Villa 1.90 @ TippmixPro
TippmixPro@7.91

Kattints a képre a játékhoz!