NB I

Válogatott meghívót kapott a Fradi sokat szidott csatára

  • ivan

Marko Djuricint is meghívták az osztrák válogatott soron következő két mérkőzésére készülő bő keretbe.

fotó: ulloi129.hu

A Ferencváros hivatalos honlapjának közlése szerint az Osztrák Labdarúgó Szövetség arról értesítette a klubot, hogy a Ferencváros támadója, Marco Djuricin is ott van a nemzeti együttes Írország elleni világbajnoki selejtezős, valamint Szlovákia elleni barátságos összecsapására készülő bő keretében. Marcel Koller szövetségi kapitány a végleges keretet majd november 2-án jelöli ki, az osztrákok pedig november 7-én vonulnak el összetartásra.

Az NB I-ben öt gólnál járó Djuricin korábban az U19-es és az U21-es osztrák válogatottban is játszott, és két alkalommal – Bosznia és Hercegovina, valamint Liechtenstein ellen – a felnőttek között is szerepelhetett már. A nyáron az angol másodosztályban szereplő Brenford csapatától érkező 23 éves támadót rengeteg kritika érte a szurkolók részéről, elsősorban amiatt, mert igen gyenge százalékban értékesíti a helyzeteit. Volt olyan eset is, hogy ennek ellenére a gólkirály Böde Dánielt is kiszorította a kezdőből, ami a pletykák szerint belső ellentéteket is szült.

Djuricin teljesítménye azonban fokozaton javul, a legutóbbi három bajnoki két gólt is szerzett, a Videoton és az Újpest elleni meccseken csapata egyik legjobbja volt. Az osztrák csatár góljaira a hétvégén is nagy szüksége lenne a Fradinak, amely Thomas Doll és két alapembere nélkül fogadja majd szombaton a Honvédot. A címvédő jelenleg csak a 4. tabellán, lemaradása a listavezető Vasassal szemben pedig már hat pont, így egy újabb pontvesztés igen kellemetlen helyzetbe hozhatja a csapatot.

1X2
FTC Döntetlen Honvéd
TippmixPro@1.75 TippmixPro@3.40 TippmixPro@4.60
[2295478] 2016-10-22 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;
209575

Tippelj a Fradi meccsére a Tippkirályban!