Sportfogadás

Mit tudhatnak a fogadók, amit a pórnép nem?

A Tippmixpro fogadói szerint fix iksz a péntek esti spanyol bajnoki, amivel természetesen óriásit lehet kaszálni.

A fogadók tutira veszik, hogy a Betis döntetlent játszik az Osasuna otthonában.

Pénteken az Osasuna-Betis találkozóval megkezdődik a spanyol bajnokság kilencedik fordulója. A két csapat eddig várakozáson alul teljesít a Primeria Divisiónban, hiszen a hazaiak az utolsó előtti, míg a vendégek mindössze a 16. helyen tanyáznak.

Ami a formákat illeti, az Osasuna a kéthetes kényszerpihenőt jól használta ki, hiszen sikerült úgy felkészülnie az Eibar elleni idegenbeli összecsapásra, hogy a pamplonai gárda megszerezte első győzelmét a ligában, vagyis úgy tűnik, hogy az újonc megindul felfelé. Ezzel szemben a zöld-fehérek óriási pofonba futottak bele, hiszen 6-1-re kaptak ki hazai pályán, igaz, a Real Madrid volt a sevillai csapat ellenfele az elmúlt héten.

1X2    
Osasuna Döntetlen Betis
TippmixPro@2.58 TippmixPro@3.10 TippmixPro@2.70

Mindezek után egyértelmű, hogy az Osasuna várja jobb előjelekkel a mérkőzést, a fogadók viszont nem így gondolják, hiszen a     adatai szerint a péntek esti meccsre beérkezett tétek 63 százaléka (!) döntetlent vár, 33 százalék pedig a hazai sikert választotta, míg a vendégek győzelmére mindössze a tétek 4 százaléka (!) érkezett. Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy a felek legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésén nem született döntetlen.

[2300598] 2016-10-21 20:45:00 Osasuna - Betisx
211384

Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!