NB I

Merész tipp a Fradi-Honvédra! Bevállalod?

  • mr.blonde

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójának rangadóját a Ferencváros és a Honvéd vívja.

Egy Fradi-Kispest mérkőzés mindig rangadónak számít, ám most a tabellán elfoglalt helyezések alapján is izgalmas meccsre van kilátás. A címvédő zöld-fehérek a 4., a piros-feketék az 5. helyen tanyáznak, a két csapat között mindössze egyetlen pont a különbség előbbi javára.

1X2
FTC Döntetlen Honvéd
TippmixPro@1.75 TippmixPro@3.40 TippmixPro@4.60

A bukmékerek szerint azonban nem ennyire kiegyenlítettek az esélyek, hiszen a Honvéd győzelme közel ötszörös haszonnal kecsegtet, míg egy Fradi-siker mindössze 1.75-ös hasznot hozhat. A két gárda három 2016-os meccséből kettőt a Fradi, egyet pedig a Honvéd nyert, bár ebben a felállásban a kispestiek 2013-ban szereztek utoljára pontot.

[2295478] 2016-10-22 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;5

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Ferencvárosnál nem ülhet le a kispadra Thomas Doll vezetőedző, rajta kívül pedig Nalepa és Dilaver is eltiltását tölti majd. Ez mindenképpen a Honvéd malmára hajthatja a vizet."Nyilván sokkal jobb lenne lentről átélni a meccset, de mivel egész héten jól dolgoztunk, bizakodó vagyok. A Honvéd ellen mindig nehéz mérkőzésre kell számítanunk, de a felkészülésünk rendben halad, és bízom a játékosaimban" - mondta a fradi.hu-nak a német szakember.

A Ferencváros nincs jó passzban, hiszen idei szereplése messze elmarad a várakozásoktól, a listavezető Vasassal szemben már hat pont a csapat hátránya, így egyértelműen győzelmi kényszer ül a játékosok vállán. Ezt próbálja majd kihasználni a Honvéd, amely rendre nagy csatára késztette a népligetieket az elmúlt rangadókon is.

Bár hazai pályán valóban a Fradi számít esélyesebbnek, a zöld-fehérek szeszélyes formája miatt nem sok érték lapul a hazai szorzóban. A két védő és Doll hiánya sem segíti a Fradit, amelynek védelme elég sebezhetőnek tűnik, 12 forduló alatt már 16 gólt kapott. Még érdekes a hazai mutató, hiszen a korábban bevehetetlen várként emlegetett Groupama Aréna egyre több sikerélményt hoz az ellenfeleknek is: a Fradi idei hat hazaijából csak 3-at nyert meg, miközben 11 (!) gólt kapott, vagyis meccsenként majdnem kettőt. A Honvéd taktikus csapat, nem fog nekirontani a Fradinak, de a lehetőségeket meg kell ragadnia. David Lanzafame pontrúgásai eleve potenciális veszélyforrást jelentenek, de egy-egy gyors kontrából többen is eredményesek lehetnek.

Végül arra jutottunk, hogy a küzdelemre és a gólokra fogadunk, a mindkét csapat szerez gólt opcióra 1.80-as szorzót kapunk.

Ferencváros - Honvéd
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.80
[2295478] 2016-10-22 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;
209575