E-sport

Brutális oddson lehet megfogadni az európai vb-győzelmet!

  • Thanatos

A H2K-nak már az elődöntőben is bravúrra lesz szüksége, ám szakértőnk szerint a bukik túlárazták az oddsukat.

Samsung Galaxy H2K
1.22 4.00

A League of Legends 2016 World Championship javában robog tovább, hiszen most már csak egy lépésre vagyunk a döntőktől. Az előző héten szintén számtalan meglepetésben volt részünk, ha nem is a végkifejlet, de az egyes csapatok egyszerű, gyors és sima győzelme miatt. Ugyan 3 dél-koreai és 1 európai csapat küzd már csak a legnagyobb trófeáért, ám a köztük lévő szintkülönbség egyre elhanyagolhatóbb. Pont emiatt, bárhogy is alakuljanak az elődöntők, idén talán minden idők legszorosabb döntőjére kerülhet sor. Na de ne rohanjunk még ennyire előre, hanem vegyük górcső alá az eheti mérkőzéseket és a hozzájuk tartozó fogadásokat, ismételten két részletben! Az első elődöntő beharangozóját ITT találod!

II. rész: Samsung Galaxy vs. H2K – Vasárnap 00:00

Na, ez a mérkőzés már teljesen más tészta! Egy dél-koreai és egy európai csapat küzd meg egymással. Számtalan eshetőség közül, sajnos a legvalószínűbb még mindig az, hogy az Ázsiából érkező társaság győzedelmeskedik majd. Az érdekessége ennek az ütközetnek nem csak az esetleges H2K győzelem lehet, hanem az út, ahogy a végső eredményhez eljutunk. Az H2K idén még nem találkozott koreai csapattal, ám képesek voltak a csoportjukban a VB címre is esélyes társaságokat maguk mögé utasítani, a rájátszás során pedig a ROX Tigers-t is elverő Albus Nox Luna csapatát ütötték ki 3 – 0-val. Rengeteg potenciál van bennük, amelyet a szorzók egyértelműen nem tükröznek. Félreértés ne essék: az esélyes egyértelműen a Samsung Galaxy. Ám a meglepetések kedvelőinek érdemes lehet a papírforma ellen fogadni, ahogyan az H2K egy-két mutatóban még hozhat nekünk egy kis zsebpénzt akkor is, ha végül ők veszítenek.

További érdekességekért és Thanatos véleményéért látogassátok meg szakértőnk FB-oldalát!

Pontos eredmény

Természetes, hogy az ilyen tippek mindig jobban fizetnek, mint a sima győztes megsaccolása. Az H2K amennyiben győz, bankot robbanthatunk. Erre a 3:1 és 3:2 állást javasolnám a kockázat kedvelőknek. Illúziókat ettől még ne kergessünk, csak legyen ott a biztonság kedvéért, hiszen abból bajunk nem történhet! A szakmai alapokon nyugvó predikció pedig sajnos a legkevesebbet fizeti:

Thanatos-tipp: SSG 3 – 1 H2K - Odds: 2.87

Első gyilkosság megszerzése

Az H2K a mérkőzések 80%-ban, míg az SSG 89%-ban hozza el az első gyilkosságért járó fejpénzt. Ez egyáltalán nem jelentős különbség, ráadásul az H2K egyik hihetetlen erőssége pont az ilyen jellegű mozdulatokra koncentrál. Ebből kifolyólag egyértelműen alulértékelt az irodák az H2K esélyeit, érdemes lehet elkacérkodni a gondolattal, főleg amikor az H2K piros oldalra kerül, mint például az első meccsen!

Első torony elpusztítása

Az H2K közel kétszer annyi alkalommal tett szert ezen célpontra az SSG-hez képest, így erre a lehetőségre az előzőekben elhangzottak kifejezetten igazak. Azaz igenis merjük favorizálni az H2K csapatát, hiszen az eddigi játékok alapján bőven van esélyük, amihez képest egy 2.0 fölötti szorzó kvázi „ajándék” ! Azt persze ne várjuk el, hogy csak az H2K hozzon első tornyot…

Minden egyéb mutató

Itt is érvényes az a tanács, hogyha van lehetőségünk, élő fogadást is használjunk. Az SSG minden alkalommal fordíthat, így hátha felkúszik a szorzó egy impozánsabb H2K előnynél, akik amúgy is szeretik elhúzni meccseket, bármekkora előnyt is halmozzanak fel. Az H2K pedig a célpontokra esélyes, ráadásul a győzelem nélküli BO5 széria szinte elképzelhetetlen, ezért érdemes figyelni az ő győzelmükre. 1 – 0 vagy 2 – 0 SSG vezetés esetén is megéri fogadni az H2K-re, mint a következő meccs győztese. Sárkányokra mind a két társaság ügyel, így azok száma is bőven 3 – 4 lehet mérkőzésenként, a Baron Nashor elhozatal pedig ugyanúgy mindegyikük repertoárjában szerepel. Figyeljük a mérkőzést élőben, és próbáljuk meg kihasználni az H2K-ben rejlő lehetőséget! Ha erre nincs módunk, akkor érdemes az SSG győzelmére apellálni, az H2K lehetőségeire pedig óvatosan apellálni. Ha azok bejönnek, úgy is rengeteget fizetnek.

Végső győztes / Győztes régió

Zárásképpen jöjjön egy apró tanács, amely alacsony eséllyel következik be, ám nagyon nagy haszonnal kecsegtet. Három dél-koreai és egy európai csapat maradt ugye az elődöntőre. Egyértelmű, hogy utóbbinak van a legalacsonyabb esélye a végső győzelemre. Viszont nem állnak messze tőle, rengeteg lehetőség rejlik bennük, és tudnak is küzdeni, hajtani.

Aki szeret kicsit kockáztatni, az ne legyen rest, és tegye meg végső győztesnek az H2K-t és Európát a győztes régiónak!

A fogadóirodák fizetnek majd, mint a kisangyal… egy olyan csapatra, aki a világon a Top4 része már most, és eddig is kiharcolta magának az elismerést.

Melyik csapat nyeri a világbajnokságot?
SK Telecom T1 2.20
ROX Tigers 2.30
Samsung Galaxy 5.50
H2K 26.00

Ha pedig szeretnéd élőben nézni a LoL-világbajnokság elődöntőit, magyarul megteheted a Magyar LoL TV-n, illetve angolul a hivatalos oldalon!