Európa Liga

Ilyen egy nem ideális kupameccs - szenvedhet a MU

A Manchester Unitednek és a Fenerbahcénak is rosszkor jön ez a kupameccs. Mi sül ki ebből?

Alighanem mind José Mourinho, mind pedig Dick Advocaat eltekintenek a csütörtök esti Európa Liga-mérkőzéstől, a Manchester United és a Fenerbahce is hasonló gondokkal küzd. Formaingadozás, kevés pihenő, hétvégén pedig rögtön bajnoki. Létezik jó tipp egy ilyen meccsen?

[2365378] 2016-10-20 21:05:00 Manchester United - Fenerbahcex

Három nappal ezelőtt még az Anfield Roadon játszott, három nap múlva pedig már a Stamford Bridge-en van jelenése a Vörös Ördögöknek. Ez gyakorlatilag nem hagy választási lehetőséget José Mourinhónak, muszáj rotálnia a kupában, noha sok pontot már nem szórhat el a MU. Ami biztosnak tűnik, hogy Sergio Romero védi majd a kaput és az egyetlen ék Wayne Rooney lesz, aki mögött Mkitaryan, Depay és Lingard játszik majd.

A vendégeknél talán az adja a legnagyobb kérdést, hogy Robin van Persie szerepet kap-e egykori munkaadója ellen. Az előzetes tervek szerint ott lehet a repülő hollandi Advocaat csapatában, így megünnepelhetik őt az Old Traffordon. Ellenfeléhez hasonlóan a török csapat is örömmel eltekintene ettől a mérkőzéstől, hiszen szerdán még Budapesten rostokoltak, egy kamikaze madár ugyanis elintézte a magyarországi kényszerleszállást, teljesen felborítva ezzel a Fener programját. A vendégeknek egyébként nem élet-halál kérdése a győzelem, hiszen első két meccsükön begyűjtöttek már négy pontot, így talán Angliában egy vereség sem lenne végzetes számukra.

A helyzet ugyanaz, két döntetlen, előtte három győzelem, előtte megint három nyeretlenül megvívott mérkőzés - a United és a Fener egymás nyomában haladva játssza meccseit. A két csapat eddigi két-két EL-meccsén ráadásul összesen esett öt gól, így a tartalékos csapatok, a fáradtság és az érdektelenség okán ezúttal sem kell gólparádét várnunk.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.85
[2365378] 2016-10-20 21:05:00 Manchester United - Fenerbahcex;
2016-10-20;73