Sportfogadás

Messiék simán kiütik Guardioláékat!

A Tippmixpro fogadói esélyt sem adnak a Manchester Citynek az év meccsén a Camp Noúban. A tétek mindössze alig négy százaléka (!) vár angol sikert szerdán.

A fogadók szerint simán nyer a Barca.

Az év egyik legjobban várt mérkőzésére kerül sor szerdán a Camp Noúban, amikor is a Bajnokok Ligája C-csoportjának harmadik fordulójában a Barcelona a Manchester Cityt fogadja. A felek közül egyértelműen a katalánok vannak jobb passzban, hiszen egyrészt százszázalékosak és vezetik négyesüket a BL-ben, másrészt győzelemmel hangoltak a szerdai ütközetre. Mindez a Cityről nem mondható el, hiszen az angolok meglepetésre csak döntetlenre végeztek az elmúlt hétvégén az Evertonnal szemben, ráadásul két tizenegyest is kihagytak Pep Guardiola tanítványai.

1X2    
Barcelona Döntetlen Manchester City
TippmixPro@1.45 TippmixPro@4.50 TippmixPro@6.00

A hétközi ütközet természetesen óriási jelentőséggel bír, hiszen amennyiben nyernek a hazaik, úgy borítékolható, hogy megnyerik csoportjuk, míg vendégsiker esetén a feje tetejére állna minden, s az angolok megelőznék a katalánokat a C jelű négyesben. A meccsben pedig, legyünk őszinték, bármi benne van, hiszen hiába vannak jobb passzban a katalánok, az angolok mesterénél senki sem ismeri jobban Lionel Messiéket, vagyis Pep Guardiola tudja, hogy hol és hogyan lehet megfogni a Barcelonát.

Mindezek ellenére a fogadók nem így gondolkoznak hiszen a     adatai szerint a szerda esti meccsre beérkezett tétek 84 százaléka (!) hazai sikert vár, 12 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére mindössze a tétek 4 százaléka (!) érkezett. 

[2363699] 2016-10-19 20:45:00 Barcelona - Manchester Cityx
214308


Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!